NauticaMagazine navighează acum și în engleză!

Locul desfasurarii: http://www.nauticamagazine.ro

Organizator: SC NAUTICA ONLINE SRL

NauticaMagazine navighează acum și în engleză!

NauticaMagazine.ro, revista de informare în domeniul nautic, parte a proiectului cu acționariat și know-how americanThe Synergy Webs USA – 2011, poate fi citită acum și în engleză!

NauticaMagazine.ro este revista online care oferă vizitatorului toate informațiile, sfaturile utile, produsele și serviciile necesare în alegerea, achiziția și utilizarea ambarcațiunilor de orice fel și în orice domeniu de interes: navigație, sport, pescuit, chiar și navomodelism.NauticaMagazine.ro unește amatori de yachting, posesori de ambarcațiuni, alături de pasionații de sport, pescuit și navomodelism. Revista este deschisă comunității nautice, rostul acesteia fiind tocmai acela de a deveni „Partenerul în navigație“ al pasionaților și amatorilor, sub motto-ul My Sailing Companion“.

NauticaMagazine.ro crește atât în ochii noștri, cât și în numărul de cititori, astfel că ne-am gândit că este de bun augur și firesc să nu ne dezamăgim partenerii de navigație de peste mări și să ne apropiem de ei cu o limbă mult mai user friendly – engleza!

Deși a „navigat“ până acum numai în România, numărul tot mai mare de cititori din străinătate a făcut ca NauticaMagazine.ro să se lanseze mai devreme în english version. Pentru că NauticaMagazine dorește să fie pe placul tuturor cititorilor săi, veți putea regăsi și în limba engleză articolele interesante cu care revista v-a obișnuit, care vor fi semnalate cu indicativul [en], urmând ca după perioada de teste să se lanseze versiunea full pentru cititorii noștri anglofoni!

Articolele destinate cititorilor din străinătate păstrează formatul dinamic, dar totodată prietenos, promovând o imagine digitală inovatoare. Vă puteți bucura de aceleași materiale documentate, bazate pe surse de încredere cu informații de actualitate din România, precum și de peste hotare. Pentru a vă facilita accesul la acestea, NauticaMagazine postează zilnic pe Facebook informații de interes, dar organizează și concursuri cu premii pentru comunitate.

Vă invităm să deveniți partenerul nostru de navigație, alăturându-vă familiei „synergetice“ Nautica, o familie cu mii de membri, care reunește atât producătorii și dealerii interni și internaționali de ambarcațiuni, cât și pasionații și amatorii din domeniul nauticii!

Fiți pe val în continuare cu NauticaMagazine.ro! „We are Expanding Online!“

Confirmare pana la data: 1 August 2012

Participare: Intrare libera