Campania „Iulie fără plastic” s-a încheiat, Nazzuro fără plastic continuă!

Oradea - 12 august 2022

Comunicat tip General in Sanatate, CSR

Nazzuro Aqua continuă promovarea soluțiilor de purificare a apei, prietenoase cu mediul înconjurător și a recipientelor reutilizabile pentru apă purificată.

Luna Iulie, dedicată acțiunilor de conștientizare a consecințelor asociate consumului excesiv de plastic de unică folosință, a oferit brandului Nazzuro oportunitatea de a aduce în atenția comunității soluțiile pe care le avem la îndemână fiecare dintre noi pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător, prin eliminarea deșeurilor din plastic.

Nazzuro Aqua s-a alăturat mișcării globale „Plastic Free July” printr-o campanie online de conștientizare și informare cu privire la efectele nocive ale consumului excesiv de plastic de unică folosință, prin promovarea soluțiilor sustenabile precum sistemele de purificare a apei, recipientele reutilizabile și metoda celor 4 R - refuză, reduce, refolosește, reciclează.

Prin participarea Nazzuro Aqua ca apă oficială la evenimentul Forbes Kids Festival, organizat în data de 3 iulie 2022, în București, s-au aliniat perfect valorile și preocupările ambelor branduri cu privire la sustenabilitate și responsabilitate socială. Prin cele două puncte de hidratare Nazzuro Aqua, cei peste 4000 de participanți la eveniment s-au bucurat de apa purificată și condiționată Nazzuro, gratuit. De asemenea, copii și părinții lor au avut ocazia să descopere calitatea apei prin cele 3 tipuri de teste: TDS - Totalul Solidelor Dizolvate în apă, testul durității apei, testul clorului din apă și absorbția de către legume și fructe.

„Apa purificată Nazzuro reprezintă o apă fără contaminanți chimici, fără pesticide, insecticide, fără metale grele sau microplastic. Este o apă pură, echilibrată mineral, purificată pe loc pentru consum imediat sau pentru transportarea în recipiente reutilizabile. Având un purificator Nazzuro la îndemână în propria locuință, în birou sau chiar la restaurant, se elimină consumul de apă îmbuteliată în plastic de unică folosință, se elimină costurile cu transportul și depozitarea acesteia, precum și eliminarea deșeurilor de plastic de unică folosință generate de consumul apei îmbuteliate.” - Ciprian Bențe COO Nazzuro Aqua.

Nazzuro reprezintă soluția profesională de purificare, condiționare și servire a apei perfect echilibrate, adusă la cea mai înaltă calitate, indispensabilă vieții noastre. Nazzuro cuprinde 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness, fiecare dintre acestea beneficiind de soluții de purificare specifice destinației, realizate personalizat pentru fiecare companie sau familie în parte.

„În cei peste 15 ani de când implementăm sisteme de tratare și purificare a apei am intrat în contact cu o mulțime de companii responsabile care au înțeles beneficiile pe termen lung pe care un sistem de purificare pot să le aducă companiei lor. Pe lângă avantajele de economisire și confort pe care un sistem personalizat Nazzuro le oferă, avem și componenta de sustenabilitate și grijă față de mediul înconjurător. Odată cu implementarea unui sistem Nazzuro beneficiezi de o apă pură, echilibrată mineral și cu un gust bun, și în același timp contribui pentru o lume mai curată, fără plastic, datorită faptului că apa purificată poate fi servită în recipiente reutilizabile din sticlă.

Sistemele Nazzuro au fost implementate în zeci de companii din România și din afară, atât în sectorul HORECA, cât și în clădiri de birouri cu mii de angajați, fabrici și locuințe personale. Le mulțumim că au ales cu încredere soluțiile Nazzuro și suntem onorați că suntem partenerii lor. ” - Ioan Bențe CEO Nazzuro Aqua

Parteneri Nazzuro Aqua #faraplastic

Au ales cu încredere sistemele de purificare Nazzuro companiile Cris-Tim, Holcim, Ursus, Plexus, Nidec, BenQ, Ursus Breweries, RE/MAX Prime Capital, Smartware, Qubiz, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, hotelurile Ramada, Hilton, Radisson Blu Cluj-Napoca, Ibis, Oxford, restaurantele Corsarul, Stokker, Meridian Zero, Rewine, NOUA, Anika, Plai, Relais & Chateaux Le Bistrot Français, The Grill, Singureni Manor, Conacu Iancu, evenimentele Forbes Kids Festival, Cursa de Formula 1 de la Monza, târgurile de vinuri Goodwine și Salonul Vinurilor Millesime, Gala Gault & Millau România și peste 5000 de familii care au acasă implementat un sistem Nazzuro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nazzuro-aqua/campania-iulie-fara-plastic-s-a-incheiat-nazzuro-fara-plastic-continua