Nazzuro Aqua, partener Baby Boom Show, prezintă în cadrul târgului de la Romexpo soluțiile de purificare a apei dedicate familiilor din România

Oradea - 25 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, HoReCa

Apa purificată Nazzuro este sigură pentru prepararea formulei de lapte a celor mici, precum și recomandată pentru hidratarea suplimentară în momentul începerii diversificării. Cu un gust bun, servite în recipiente reutilizabile ușor de folosit, apa purificată va fi nelipsită din rucsacul de școală, în mașină sau acasă.

Nazzuro

Nazzuro

Conceptul dedicat familiilor de la Nazzuro – Nazzuro Family va putea fi testat și experimentat în cadrul târgului Baby Boom Show, ce va avea loc în București, în perioada 26-29 mai 2022, la Romexpo, Pavilionul B1. Participanții sunt invitați să descopere avantajele sistemelor de purificare a apei dedicate familiilor contemporane.

În cadrul târgului, toți participanții vor putea bea apă purificată, gratuit, de la punctele de hidratare Nazzuro, pregătite special pentru toți cei care vor vizita târgul Baby Boom Show pe parcursul celor 4 zile. De asemenea, familiile interesante vor putea observa cum funcționează un sistem de purificare a apei pentru locuințe, având și posibilitatea de a testa calitatea apei pe care aceștia o consumă, în fiecare zi. În cadrul standului standul Nazzuro se vor realiza testări ale calității apei cu ajutorul testului de clor, al durității apei și testului compoziției solidelor.

Divizia Nazzuro Family cuprinde o selecție de aparate de purificat apa cu caracteristici care îndeplinesc nevoile familiilor moderne, cu copii: aparate compacte, silențioase, ce dispun de cele mai noi tehnologii și care produc o apă pură, de calitate superioară de fiecare dată; robineți speciali metal-free cu 3 ape pentru a utiliza apa purificată și apa municipală în același loc; recipiente, pentru păstrarea și consumul apei, ecologice, reutilizabile și sigure atât pentru ei, cât și pentru mediul înconjurător; sisteme suplimentare de dedurizare sau de hidrogenare, răcire și carbogazare a apei.

Tehnologia de ultimă generație utilizată de aparatele Nazzuro în procesul de filtrare al apei, a fost creată pentru a putea obține o apă pură și sigură pentru consum. Sistemul de purificare al apei îmbunătățește calitatea apei municipale, eliminând sărurile în exces, reziduurile de pe țevile de transport a apei, bacteriile, metalele grele, pesticidele și produsele chimice rezultând o apă pură, echilibrată mineral, proaspătă, la îndemână în orice moment, niciodată îmbuteliată, sigură pentru întreaga familie și pentru întreaga planetă.

Apa purificată înseamnă un stil de viață sănătos, sustenabil, #plasticfree, confortabil și relaxat. Sistemele de purificare a apei prezintă numeroase avantaje atât în ceea ce privește calitatea și siguranța apei pentru sănătate, cât și în ceea ce privește confortul și bugetul familiilor.

„Primul lucru de care m-a convins Nazzuro a fost că voi scăpa de cumpăratul și căratul sticlelor de apă de la magazin. M-a convins și faptul că cei de la Nazzuro au realizat testarea apelor din casă atât de la robinet, cât și din sticlele de apă pe care le avem. Când am văzut rezultatele testelor cu substanțe de contrast am fost șocată de ce exista în apa cu care preparam inclusiv laptele praf pentru bebelușul meu. După acest test, am preparat laptele praf numai cu apa purificată Nazzuro, care este atât de bună, încât nu necesită fierbere.” — Laura Horj, medic stomatolog, 2 copii

Noutatea Nazzuro la această ediție este brandul Runbott - recipientul reutilizabil realizat din materiale de calitate premium, cu interior ceramic care păstrează băuturile reci timp de 24 de ore și calde timp de 12 și nu lasă un gust și miros neplăcut. Este un recipient potrivit pentru toți membrii familiei, datorită greutății și ușurinței în utilizare, și vine în mai multe forme și dimensiuni: Runbott Sport, Runbott Kids, Runbott Cup și Runbott Lunch. Prin alegerea unui recipient Runbott fiecare poate să contribuie la reducerea deșeurilor de unică folosință.

Despre Nazzuro
Nazzuro reprezintă soluția profesională de purificare, condiționare și servire a apei perfect echilibrate, adusă la cea mai înaltă calitate, indispensabilă vieții noastre. Nazzuro cuprinde 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness. Nazzuro oferă consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment și la volumul necesar.
Nazzuro Family este divizia care oferă soluții de purificare a apei dedicate familiilor contemporane. Misiunea noastră este să avem grijă de bunăstarea familiilor, oferindu-le soluțiile potrivite de purificare a apei în condiții depline de siguranță și calitate. Sistemele revoluționare de purificare Nazzuro Aqua se conectează la rețeaua de apă a locuinței pentru a transforma apa obișnuită de la robinet, într-o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă, de fiecare dată. Potrivită atât pentru pentru băut, cât și pentru gătit sau spălatul alimentelor, apa Nazzuro este o apă pură, care va fi îndrăgită de la cel mai mic, până la cel mai mare!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nazzuro/nazzuro-aqua-partener-baby-boom-show-prezinta-in-cadrul-targului-de-la-romexpo-solutiile-de-purificare-a-apei-dedicate-familiilor-din-romania