Ioana Hotels primul Hotel de 5 Stele din Sinaia din 28.01.2011

Sinaia - 20 ianuarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

NDI Grup Expert inaugureaza pe data de 28.01.2011 Primul Hotel de 5 stele din Sinaia.

Ioana Hotels primul Hotel de 5 Stele din Sinaia din 28.01.2011

Ioana Hotels, primul Hotel de cinci stele din Sinaia

      Prin prezenta va comunicam faptul ca NDI Grup Expert SRL va inaugura in data de 28.01.2011 Ioana Hotels, primul hotel de cinci stele din Sinaia .

     Prin realizarea acestei investitii, de o valoare ce depaseste 2,5 milioane Euro Ioana Hotels si-a propus sa acopere o nisa de piata ramasa neexploatata in zona cu cel mai mare domeniu schiabil din Romania.

     Din punctul de vedere al concurentei, politica Ioana Hotels abordeaza lucrurile intr-o maniera flexibila, tinand cont de contextul economic actual si de conditiile date de o investitie aflata in faza de startup. In acest sens, politica de preturi si disponibilitatea de a oferi solutii personalizate bazate pe cerinte punctuale ale partenerilor, se pliaza perfect pe pretentiile segmentului targetat.

     Politica de vanzari este indreptata in principiu catre segmentul de retail focusata pe turismul individual leisure, clienti corporate precum si reprezentante diplomatice.

     Din punctul de vedere al pietei, Ioana Hotels activand pe o nisa neacoperita, nu intampina inca o concurenta locala reala, adevarata concurenta fiind reprezentata de turismul outgoing.

     In plan socio-economic, Ioana Hotels se implica activ creand noi locuri de munca si implicanduse in promovarea turismului zonal prin intermediul mijloacelor de promovare proprii.

     Problemele reale cu care Ioana Hotels se confrunta sunt aceleasi cu care se confrunta tot turismul romanesc, si anume lipsa fortei de munca pregatite sa faca fata exigentelor turistilor; lipsa unei politici coerente si eficiente de promovare a destinatiilor turistice din Romania pe plan international; politica fiscala rigida si factorii climaterici de impact ce schimba radical sezonalitatea.

     Ca si proiect in materie de promovare, planul ce urmeaza a fi implementat doreste sa combata perceptia conform careia Sinaia este o destinatie de weekend sau de sezon.

     In speranta ca am reusim sa acoperim necesarul de informatii vizand evenimentul, va multumim pentru interesul acordat si va asteptam la Ioana Hotels.

Despre Ioana Hotels

NDI Grup Expert, activeaza in sfera serviciilor de consultanta in afaceri din anul 2005, in anul 2007 a pus la punct prima investitie in domeniul turistic prin schizitionarea Cabanei Stana Regala Sinaia, aceasta investitie reprezentand un succes important. Urmare a acetui fapt a venit investitia in Ioana Hotels. Ioana Hotels numara pana in prezent 40 de angajati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ndi-grup-expert/ioana-hotels-primul-hotel-de-5-stele-din-sinaia-din-28-01-2011