nefatec    

Comunicate de presa si evenimente pe tema nefatec

 • nefatec

  Craiova, Dolj - 21 October 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  ... nefatec le comercializeaza, pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de eficienta ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: termoizolatie , nefatec , nefalit , placi izolatoare termic

 • nefatec. Nefatec pentru sanatatea afacerii dumneavoastra

  nefatec

  Craiova, Dolj - 12 August 2013

  Comunicat de Zoom-Biz S.R.L.

  Atunci ne dorim ascensiunea rapida si succesul garantat tindem sa neglijam singurul lucru care ar trebui sa conteze cu adevarat: impactul actiunilor noastre asupra mediului si asupra sanatatii celor din jur. Activarea in domeniul industrial, agroalim ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: filtre , sisteme alarma , izolatii

  Vezi toate comunicatele de presa despre nefatec

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul nefatec.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la nefatec. Informatiile despre nefatec cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nefatec, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la nefatec, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.