Negreanu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Negreanu

 • Negreanu. DOMENII PARK – spatii generoase cu vedere la parc

  Negreanu

  Bucuresti - 1 November 2011

  Comunicat de RAINBOW MARKETING&CONSULTING S.R.L.

  CYROM INVESTMENTS a anuntat in cadrul conferintei de presa din aceasta dimineata inaugurarea proiectului rezidential Domenii Park, situat in zona Domenii pe strada Copilului nr. 6–12, in vecinatatea a doua artere principale ale capitalei: Bd. Ion M ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: imobiliare , rezidential , domenii park , cyrom investments , vlad simionescu , sorin negreanu

  Vezi toate comunicatele de presa despre Negreanu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Negreanu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Negreanu. Informatiile despre Negreanu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Negreanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Negreanu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.