Nelbo Computers distribuitor al placilor video XFX

Cluj-Napoca - 14 decembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Nelbo Computers lanseaza pe piata din Transilvania placile video XFX , placi dedicate gamerilor. Placile XFX sunt de o calitate superioara placilor de consum fiind unul din brandurile recomandate de catre marii producatori de software.

In reteaua de magazine Nelbo Computers , sunt expuse produsele XFX, integrator fidel NVIDIA, incepand cu luna decembrie. Placile video XFX, sunt de o calitate inegalabila, motiv esential pentru gamerii din intreaga lume de a le alege, fiind brandul lor de incredere. Sunt produse in fabrici certificate cu standarde ISO 9001:2000, utilizand chipset NVIDIA fiind superioare competitiei pentru fiecare dintre clasele de placi video.

XFX este divizie a Pine Technologies-Hong Kong care este specializata in fabricarea placilor high-end, avand o prezenta globala de peste 15 ani in industria jocurilor. XFX este unul dintre cei mai buni parteneri NVIDIA fiind lider in placile video si in grafica de jocuri.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nelbo-distribution-srl/nelbo-computers-distribuitor-al-placilor-video-xfx