Finalizare proiect NELMATOUR SRL

Finalizare proiect

Sigle

ANUNT DE INCHEIERE PROIECT

“Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

SC NELMATOUR SRL

NELMATOUR SRL cu sediul in Mun. Giurgiu, Str. Miron Costin , nr. 39, Jud. Giurgiu anunta incheierea proiectului “ Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-urilor” , in baza Contractului  de finantare Nr. M2-634 din data de 16.12.2020, incheiat cu Agentia pentru IMM , Atragere de Investitii si Promovarea Exportului , Bucuresti.

Proiectul s-a derulat pe o perioada de 180 de zile , incepand cu data de 16.12.2020.

Obiectul contractului il reprezinta ajutorul de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru, in baza formularului electronic de inscriere si a documentatiei anexe, prin masura “ Granturi pentru capital de lucru” implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri ( MEEMA) ssi Agentia pentru IMM , Atragere de Investitii si Promovarea Exportului  (AIMMAIPE) in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 130/2020privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19 , cu completarile si modificarile ulterioare.

Rezultate in urma implementarii proiectului : Mentinerea sau suplimentarea numarului de angajati existenti la data inscrierii electronice pentru o perioada de minim 6 luni de la momentul platii ajutorului financiar si combaterea efectelor negative ale COVID 19 asupra activitatii beneficiarului SC NELMATOUR SRL.

Valoare grant nerambursabil :  299.010,90

Valoare cofinantare : 45.000

Perioada de implementare a proiectului este de 1 an de la data semnarii contractului de finantare pana la data de 16.12.2021.

Locatia de implementare a proiectului este situate in Romania , oras Giurgiu, Str. Miron Costin , Nr. 39

Date de contact beneficiar

NELMATOUR SRL

Despre Nelmatour