Servicii exclusiviste pentru pacientii clinicilor Neoclinique

BUCURESTI - 15 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Social

Live site

La Neoclinique, multe servicii sunt exclusiviste. Si spunem acest lucru pentru ca ne place sa ne mandrim cu punctele noastre forte. Fara lipsa de modestie si cu mult curaj putem afirma ca serviciile noastre sunt dedicate in totalitate pacientului.

Neoclinique Bucuresti - Stomatologie

Neoclinique Bucuresti - Stomatologie

 KPG ( Key Patient Guide ) este un concept nou in stomatologie si un mare pas catre solutii si servicii idealiste oferite pacientului. 

Neoclinique

 Ca sa ne putem mentine in top, lucram cu cei mai buni medici stomatologi, avem echipamente performante, logistica, asistenti dedicati meseriei si foarte mari ambitii in a fi cei mai buni. Da, pe langa toate acestea, mai avem si KPG.  O punte intre pacient si un reprezentant al clinicii care are toate informatiile necesare pentru pacient dar si toate raspunsurile la intrebarile acestuia.

Desigur, va veti intreba ce este un KPG?


Este un concept nou in stomatologie si un mare pas catre solutii si servicii idealiste oferit
e pacientului. Se traduce prin Key Patient Guide si reprezinta indrumatorul pacientului si persoana care, impreuna cu doctorul si alaturi de pacient, stabileste planul de tratament in functie de mai multe caracteristici. KPG-ul va prelua pacientul si va sta alaturi de el, raspunzand la toate intrebarile pe toata durata tratamentului, zile, saptamani sau chiar luni. Acesta va ajuta pacientul in a lua cele mai bune decizii, se va dedica problemelor acestuia, va avea grija sa asigure o calitate excelenta a serviciilor si a comunicarii pana la sfarsitul tratamentului.


De ce un serviciu KPG?

Serviciul KPG a aparut ca raspuns la nevoile de comunicare ale pacientilor. Este un serviciu cu adevarat exclusivist ce a aparut la timp in stomatologia din Romania. Puteti apela la un KPG in legatura cu situatia financiara, cu indicatiile si contraindicatiile post tratamente, in legatura informatii legate de cazare, rezervare sau orice alta cerere. Este dedicat atat celor care practica turismul dentar, pacientilor
care vin din alte tari pentru a se trata in clinicile Neoclinique din Bucuresti dar si celor din provincie sau din Bucuresti.

Va invitam sa ne cunoastem si sa purtati o simpla discutie cu un KPG la oricare dintre sediile noastre. Pentru Neoclinique Militari puteti discuta cu Vera Ionica sau cu Elena Grigore iar pentru Neoclinique Unirii cu Georgiana Ghita. 

Despre NEOCLINIQUE

Neoclinique este o clinica de stomatologie din Bucuresti, deschisa in 1997, ce are ca obiect principal profilaxia si tratarea problemelor dentare prin servicii complete si profesionale de stomatologie: impantologie, ortodontie, chirurgie orala, protetica dentara, parodontologie, stomatologie copii, estetica dentara, endodontie, radiologie dentara digitala, odontoterapie.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neoclinique/servicii-exclusiviste-pentru-pacientii-clinicilor-neoclinique