Alege corpurile de iluminat potrivite pentru tine și casa ta!

BUCURESTI - 25 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Neona Interiors este firma unde poți găsi modele diverse de produse de iluminat interior.

corpuri de iluminat

corpuri de iluminat

Îți poți decora orice cameră a casei tale! La Neona Interiors găsești de la corpuri de iluminat bucătărie și până la corpuri de iluminat dormitor. 

Nu trebuie să îți faci griji că nu vei găsi ceva pe placul tău. Această firmă produce o multitudine de modele pentru ca fiecare să găsească ceva ce îi place. Orice fel de corp de iluminat sau decorațiune poate schimba radical felul în care percepi o cameră.

Corpurile de iluminat Neona Interiors vin în multe modele

            Produsele pe care Neona Interiors le pune la dispoziție sunt calitative și au un preț accesibil. Corpurile de iluminat sunt făcute pentru toate buzunarele, iar materialele sunt foarte bune. Poți găsi la această firmă corpuri iluminat moderne într-o gamă diversă. Spre exemplu, când vine vorba de iluminat dormitor  la Neona Interiors găsești:

    Aplică Led White RoundCandelabru 12 RoundsCandelabru FireLamă EyeLampadar 6 RoundsLustră Led 5 StarsPendul Round

Diversitatea corpurilor de iluminat este un mare plus deoarece ai mai multe opțiuni de unde poți alege. Neona Interiors îmbină modele simple și elegante pentru ca tu să te poți bucura de o casă decorată exact așa cum îți place. Firmă concepe corpuri de iluminat moderne și frumoase, oferindu-ți șansa să creezi în casa ta o ambianță perfectă.

Prețuri avantajoase la toate corpurile de iluminat interior

            Neona Interiors are produse de iluminat interior calitative și foarte frumoase la prețuri excelente. Acest lucru este avantajos pentru clienți pentru că ei pot avea parte de corpurile de iluminat preferate la cele mai bune oferte. Acest brand se gândește și la decorul casei tale, dar și la buzunarul tău.

            Materialele din care sunt concepute aceste produse de iluminat sunt de o calitate Premium. De aceea, ele sunt atât rezistente, cât și frumoase. Neona Interiors a ales tot ce e mai bun pentru clienții pe care îi are! Astfel, câteva dintre prețurile pe care le propune Neona Interiors sunt:

Candelabru Nordic, 440 lei

Creative Circles, 499 lei

Lampadar Blcak and Gold, 1.275 lei

Lampadar Inra, 274 lei

Lustră Ester, 644 lei

Lustră Led Amazing Petal, 309 lei

Scopul echipei de la Neona Interiors este să aducă eleganță și armonie în casele oamenilor. Angajații sunt pricepuți în a concepe modele simple, dar cu stil. Iar dacă și prețurile sunt unele foarte bune, atunci cine ar putea refuza acest brand? 

În plus, echipa este formată din oameni care sunt mereu orientați către clienții lor. Așadar, ei te vor asculta cu băgare de seamă și vor ține cont de ceea ce ai de spus. Atunci când vine vorba de casa ta este important să te lași pe mâna unor oameni care știu ce fac.

Servicii de design interior oferite de specialiști

            Serviciile de design interior de la Neona Interiors sunt concepute special din grijă pentru casa ta și din pasiune pentru decorațiuni. Idealul brandului este să creeze spații simple, dar elegante de care să te bucuri pe deplin. Creativitatea este ingredientul secret care a ajutat la conceperea acestei firme.

            Poți deveni și tu parte din familia Neona Interiors dacă apelezi la serviciile lor de design interior! Provocările sunt specialitatea firmei și se pot descurca mereu cu absolut orice fel de spațiu. Ceea ce trebuie tu să faci este să le comunici cât mai deschis ceea ce îți dorești. Vei avea ocazia să discuți pe îndelete cu specialiștii Neona Interiors despre cum vrei să arate casa ta.

            Mai apoi, procedura va arăta în felul următor: se va crea un moodboard special pentru a ilustra dorințele clientului, se va lucra în randari 3D pentru rezultate cât mai bune, se vor lua decizii privind decorațiunile, mobilierul și corpurile de iluminat interior, apoi se va livra acest spațiu creat de tine și de specialiști.

Transformă-ți locuința în casa mult visată cu Neona Interiors

            Neona Interiors îi oferă ocazia de a aduce un pic de personalitate în casa ta. Cu produsele lor vei avea senzația că locuința ta va deveni locul la care ai visat mereu. De aceea, dacă îți dorești să colaborezi cu Neona Interiors, poți intra pe site-ul corpuriluminat.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neona-interiors/alege-corpurile-de-iluminat-potrivite-pentru-tine-si-casa-ta