Corpuri de iluminat, cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi

BUCURESTI - 23 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Se apropie Crăciunul și nu știi ce cadou să faci celor dragi? Ei bine, cadourile reprezintă o artă prin care putem să oferim persoanelor apropiate mici atenții. Acest lucru, ne oferă nouă ca oameni un sentiment de bucurie și împlinire sufletească. Dacă știți că cei dragi urmează să se mute într-o locuință nouă sau își doresc să modernizeze designul interior, echipa Neona Interiors vă vine în ajutor. Avem o gamă largă de corpuri de iluminat din care puteți să alegeți. Vă oferim produse de iluminat de la veioze, la lustre și candelabre moderne.

lampa birou

lampa birou

Biroul, locul in care iti petreci cele mai multe ore

 

Cu toții știm cât de greu este să oferim un cadou potrivit pentru o persoană. Dacă știm că o persoană lucrează foarte mult la birou putem alege din gama iluminat birou. O lampă sau o veioză poate crea un plus de confort ,ușurându-ne munca de zi cu zi. Noi vă recomandăm să comandați din următoarele noastre produse destinate spațiului de lucru :

    Veioza Iron Gold
    Lustra Ester
    Lampa Eye
    Lampadar Inra

 

Lustra, un corp de iluminat modern pentru birou

O lustra birou, este alegerea perfectă dacă dorești să oferi un cadou practic și unic în același timp. Aceasta poate conferi lumina necesară chiar și unei camere de dimensiuni mici. Montarea și curățarea unei lustre este ușoară, deci încă un motiv în plus pentru care o poți achiziționa.

 

Persoane pasionate de citit?

Cititul este o activitate frumoasă și relaxantă. Acesta ne ajută să evadăm din propriul nostru univers și să călătorim într-o lume nouă. Ca cititul unei cărți să nu devină obositor, oricine are nevoie de o sursă de lumină. Echipa Neona Interios vă propune să vă îndreptați spre noile noastre modele de lămpi de podea. Datorită înălțimii lor, acestea împrăștie lumina în toate unghiurile. Puteți alege din :

1.    Lampadar Universe

2.    Lampadar Iron Gold

3.    Lampadar 6 Rounds

 

Cuplu tânăr ce așteaptă copii?

Un cuplu tânăr ce este la început ce drum are nevoie de multe lucruri ,iar acestea pot deveni costisitoare material. Apariția unui copil va pune și mai multă presiune pe bugetul familiei. Dacă ești un apropiat al tânărului cuplu ,noi îți recomandăm să le dăruiești corpuri de iluminat pentru camera bebelușului sau dormitorul matrimonial. Noi avem diferite forme și modele din care poți alege, la un preț corect .Așadar în tabelul de mai jos o să te ajutăm să explorezi produsele noastre și principalele caracteristici ale acestora.

  

Denumire produs

Caracteristici

 

Plafoniera Baby

DESTINAȚIE: camere copii

150,00 lei

Dimensiuni: 48 x48 x12 cm

Putere: 48 W

Culoare: albastru/roșu

Sursa de lumina: Led inclus

Plafoniera Avion

DESTINAȚIE: camere copii

Dimensiuni: 56 cm x 51 cm x 10 cm

              Material: Acril/Metal, Alb

Plafoniera Star

DESTINAȚIE: camere copii

Dimensiuni: 51 cm x H10 cm

Metal: Acril/Metal, Alb

Sistem aprindere cu telecomanda

 

 

Prietenii tăi își renovează casa și vrei să le oferi ceva modern pentru bucătărie ?

Bucătăria poate fi punctul central al locuinței , unde gospodinele își petrec cel mai mult timp . Este bine să ținem seamă de iluminat pentru că acesta este necesar. Când gătești mult ,iți dorești ca acest lucru sa nu devina obositor .Vă recomandăm să vă îndreptați privirea spre plafoniere si lustre. Acestea oferă spațiului lumina necesară .

 

Livingul - cea mai vizitată încăpere 

Livingul reprezintă spațiul de relaxare în care poți chema adesea prieteni dragi. Aceasta încăpere poate fi spațiul de socializare , unde se schimba impresii. Aici poți să te relaxezi citind, vizionând un film sau poți desfășura diferite activități interactive .

Așadar, iluminatul este un aspect important când livingul devine spațiul preferat al familiei . Dacă doriți să faceți un cadoul cu totul inedit , vă propunem să alegeți între aplica de perete, lampadar sau candelabru. Acestea conferă încăperii un aspect sofisticat și plin de rafinament.

 

Vrei să dăruiești un tablou ce oferă în același timp lumină ambientală ?

Tabloul este o alegere minunată mai ales când dorești să faci cadou unei familii. Dar , dacă acesta are încorporat și leduri  oferă o sursă de iluminat , ei bine poate fi cadoul perfect. Acesta are un rol dublu .Este atât estetic ,cât și practic.

 

Te-am convins ?

Dacă dorești să faci un cadou inedit , te invităm să arunci o privire pe pagina noastră cu corpuri de iluminat Neona Interiors .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/neona-interiors/corpuri-de-iluminat-cele-mai-frumoase-cadouri-pentru-cei-dragi