Parteneriat BRINEL - EON Virtual Reality

Cluj-Napoca - 18 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Net BRINEL a lansat luni, 17 iulie 2006, parteneriatul exclusiv cu EON Reality, lider mondial in furnizarea de solutii interactive de realitate virtuala

Net BRINEL, cel mai important furnizor de solutii IT din zona Transilvaniei, anunta incheierea, in exclusivitate, a parteneriatului cu firma americana EON Reality, lider mondial in furnizarea de solutii interactive de realitate virtuala. Firma clujeana devine, astfel, unicul distribuitor in Romania al solutiilor software EON, destinate domeniilor marketing/ vanzari, asistenta tehnica/ instruire si vizualizare 3D (stereoscopica). Lansarea parteneriatului a avut loc la Brasov, in cadrul unei conferinte de presa la care au participat Dan Lejerskar – Chairman of the Board, EON Reality US, Marcel Borodi – President & CEO, NET BRINEL SA si Marius Buta – Director General, Sistem Brasov – partener NET BRINEL in Brasov.
Solutiile sofware EON cele mai utilizate sunt:
EON Professional - permite realizarea celor mai realistice efecte de vizualizare in timp real combinand produse, medii ambientale si fiinte;
EON ICATCHER - o extensie a software-ului de baza EON Studio care include caracteristici pentru interfatarea cu sisteme avansate de vizualizare si Sisteme Integrate de Realitate Virtuala;
EON ICUBE - un mediu de imersie virtuala cubica compatibil cu platforme PC in care utilizatorii sunt complet inconjurati de imagini 3D si sunet. Obiectele plutesc in spatiul 3D si pot fi “atinse” si manipulate de utilizatori.

Prin utilizarea solutiilor software oferite de EON Virtual Reality acum si in Romania, prin partenerul unic, Net BRINEL, companiile pot capitaliza efectiv investitiile in Managementul Ciclului de Viata al Produselor, pentru:
•a creste vanzarile,
•a comunica mai eficient functionarea si utilizarea produselor,
•a scadea costurile de service, de instruire si de asistenta tehnica.

Solutiile software EON sunt utilizate de foarte multe companii de renume mondial, dintre care mentionam: Suzuki, Siemens, John Deere, Atlas Copco, Toyota, Tetra Pak, Boeing, Bombardier, Intel, Peterbilt, Lexus, Hon, Samsung, Shimano, Audi si Nokia.

Despre Net BRINEL

Infiintata in 1991, BRINEL s-a impus pe piata romaneasca de IT prin calitatea si fiabilitatea produselor si serviciilor oferite. Este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai importanti integratori de sisteme din Romania. BRINEL ofera clientilor un portfoliu larg de produse si servicii prin prisma parteneriatelor cu Microsoft, HP, Motorola Canopy, IBM, Allied Telesyn, Cisco, Intel etc. Punctul forte al companiei este oferirea de solutii avansate de integrare software – hardware – comunicatii si personalizarea produselor si serviciilor in functie de specificul activitatii companiei sau institutiei beneficiare

Net BRINEL
Otilia PAL