Net-Com

Net-Com


Descrierea companiei Net-Com

Despre Net-Com:
Net-Com este o companie specializată în furnizarea de echipamente şi integrarea de sisteme de telecomunicaţii. Soluţiile de comunicaţii oferite de Net-Com acoperă o gamă largă de sisteme şi tehnologii. Net-Com este partener Nortel, Alcatel şi Cisco.
www.net-com.ro

Despre Polycom:

Polycom Inc. este liderul mondial în soluţii unificate de comunicare (Unified Collaborative Communications) care maximizează eficienţa şi productivitatea utilizatorilor prin soluţii ce integrează o gamă de transmisii video, de voce, de date şi internet pentru a oferi experienţa supremă a comunicaţiilor.
Sediul Polycom EMEA (Europe, Middle East and Africa) se află în Slough, Berkshire, Marea Britanie. Polycom EMEA este activă în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru informaţii suplimentare contactaţi numărul 00 800 00 33 44 55 sau vizitaţi pagina de internet a Polycom, la adresa www.polycom.com.
Polycom, the Polycom şi VoiceStation sunt mărci înregistrate, iar SoundStation2, SoundStation2W, Polycom Communicator, Polycom HD Voice şi Polycom PVX sunt mărci ale Polycom în Statele Unite şi alte ţări. Toate celelalte mărci sunt proprietatea celor care le deţin.

Comunicate Net-Com :

Vezi toate comunicatele companiei Net-Com.