Net-Com a devenit distribuitor Polycom

BUCURESTI - 24 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

Net-Com a anunţat încheierea negocierilor cu Polycom şi începând de la 1 iunie va distribui produse de audio-conferinţă care fac parte din marca mai sus menţionată.

Sistemele de audio-conferinţă permit o comunicaţie simultană între două sau mai multe grupuri de utilizatori.
Net-Com va lansa începând cu luna iunie soluţii de audio-conferinţă bazate pe cele mai noi tehnologii IP, care permit o calitate superioară a sunetului, criptarea conversaţiei şi interoperabilitate cu sistemele existente.
Soluţiile de înaltă calitate de conferinţe şi colaborări sunt uşor de instalat şi de utilizat, având un caracter intuitiv.
“Piaţa pentru astfel de sisteme este estimată la aproximativ 2,5 milioane euro fiind însă la un nivel foarte scăzut în comparaţie cu rata de penetrare din ţările din Europa Occidentală. Anticipăm că în următorii doi ani ritmul de creştere va fi de 100%” a declarat Adrian Popescu, Director de Vânzări Net-Com.
“Polycom este încântat să primească Net-Com în rândul partenerilor de distribuţie din România pentru linia de soluţii de audio-conferinţă premiată la nivel mondial”, spune Tudor Bercan, Sales Manager Polycom pentru Europa de Sud-Est. “Considerăm că organizaţiile româneşti vor beneficia din plin de soluţiile de audio-conferinţă Polycom care se remarcă printr-un cost redus şi o utilizare facilă. Acestea vor ajuta la creşterea productivităţii şi competitivităţii în condiţiile unei pieţe aflate într-o dezvoltare rapidă. Acest parteneriat demonstrează angajamentul continuu asumat de a livra cele mai bune produse şi soluţii din clasa lor clienţilor din lumea întreagă prin intermediul unui grup de parteneri selectaţi atent, care adaugă valoare produselor noastre cu ajutorul expertizei proprii.”

Despre Net-Com

Despre Net-Com:
Net-Com este o companie specializată în furnizarea de echipamente şi integrarea de sisteme de telecomunicaţii. Soluţiile de comunicaţii oferite de Net-Com acoperă o gamă largă de sisteme şi tehnologii. Net-Com este partener Nortel, Alcatel şi Cisco.
www.net-com.ro

Despre Polycom:

Polycom Inc. este liderul mondial în soluţii unificate de comunicare (Unified Collaborative Communications) care maximizează eficienţa şi productivitatea utilizatorilor prin soluţii ce integrează o gamă de transmisii video, de voce, de date şi internet pentru a oferi experienţa supremă a comunicaţiilor.
Sediul Polycom EMEA (Europe, Middle East and Africa) se află în Slough, Berkshire, Marea Britanie. Polycom EMEA este activă în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru informaţii suplimentare contactaţi numărul 00 800 00 33 44 55 sau vizitaţi pagina de internet a Polycom, la adresa www.polycom.com.
Polycom, the Polycom şi VoiceStation sunt mărci înregistrate, iar SoundStation2, SoundStation2W, Polycom Communicator, Polycom HD Voice şi Polycom PVX sunt mărci ale Polycom în Statele Unite şi alte ţări. Toate celelalte mărci sunt proprietatea celor care le deţin.
Contact presă:
Dan Stroescu – Marketing Manager
Tel: 021.300.20.00
dan.stroescu@televoice.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/net-com1/net-com-a-devenit-distribuitor-polycom