Net-Com devine Nortel Solutions Partner

BUCURESTI - 2 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Net-Com, unul dintre liderii pieţei de distribuţie şi integrare de sisteme de telecomunicaţii, a fost acreditat ca “Nortel Solutions Partner” pentru România.

Net-Com devine Nortel Solutions Partner

Această recunoaştere confirmă angajamentul asumat de Net-Com faţă de Nortel prin dezvoltarea reţelei proprii de vânzări, post-vânzare şi serviciile asociate pentru a putea oferi soluţii Nortel complete către clienţii finali.

În cursul anilor 2005-2007, Net-Com a colaborat cu Nortel pentru a dezvolta o relaţie de parteneriat care să-i permită asimilarea unei game variate de produse şi servicii. Procesul de negociere a debutat în anul 2005, în iunie 2006 materializându-se într-un contract pentru ca în martie 2007 Net-Com să fie recunoscut ca Solutions Partner.

Cele mai apreciate produse din gama Nortel cuprind: sisteme convergente voce-date (centrale telefonice IP), telefoane IP, switch-uri, routere, echipamente wireless, volumul de vânzări pentru anul curent fiind estimat la 1,2 milioane de euro.

Soluţia Nortel care se bucură de cea mai mare apreciere atât în ţară cât şi în străinătate este Business Communication Manager, o unealtă performantă care poate oferi şi companiilor mici comunicaţii de voce şi date la acelaşi nivel care înainte era disponibil numai organizaţiilor mari.

Platforma Business Communication Manager 50 este ideală pentru companiile cu un număr de angajaţi cuprins între 20 şi 50, având facilităţi avansate – funcţii clasice de telefonie, mesagerie vocală şi mesagerie unificată, interconectare pe IP, acces Internet / Intranet, centre de contact cu posibilitatea rutării inteligente (skills-based), telefonie IP către desktop-urile utilizatorilor şi o opţiune de router integrat pentru accesul în bandă largă Ethernet sau ADSL.

Prin facilitatea de a fi instalat ca o simplă soluţie IP, o soluţie convergentă sau o soluţie digitală tradiţională, BCM 50 poate să răspundă cerinţelor din ce în ce mai complexe ale pieţei, care au trecut de la lumea digitală la convergenţa IP.

Despre Net-Com

Despre Nortel

Nortel este un lider recunoscut în furnizarea echipamentelor de telecomunicaţii care transformă în realitate mesajul producătorului “Business Made Simple”. Tehnologiile Nortel de ultimă generaţie atât pentru furnizorii de servicii cât şi pentru reţelele tipice companiilor, suportă aplicaţii multimedia critice. Tehnologiile Nortel sunt proiectate astfel încât să ajute la eliminarea barierelor din prezent legate de eficienţă, viteză, performanţă politica fiind aceea de a simplifica reţelele şi de a conecta clienţii la informaţiile de care au nevoie, atunci când au nevoie. Nortel îşi desfăşoară activitatea în peste 150 de ţări din toată lumea. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul www.nortel.com.
Dan Stroescu
dan.stroescu@televoice.ro