Lansarea cealui mai mare portal de locuri de munca in strainatate din Romania

Locul desfasurarii: Tg. MuresTg. Mures

Organizator: Net Revelation

In plina criza eonomica www.tjobs.ro vine cu o solutie pentru un slariu mai mare.

Zeci de mii de locuri disponibile pentru romani chiar in plina perioada de Criza economica.
Agentiile de recrutare din Romania au o oferta imprsionata de locuri de munca in strainatate, e vorba de zeci de mii de locuri de munca in diverse domenii incepand de la cele necalificate: agricultura, curatenie, continuand cu cele medii, pentru soferi, constructori, bone, chelneri si terminand cu cele foarte specializate, ingineri, medici, specialisti IT etc.
Locurile de munca sunt disponbile aproape toata Europa, SUA, Africa, Asia.
Orice persoana poate obtine un astfel de loc de munca in strainatate, singurul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa identifice Agentia de recrutare care are o oferta compatibila cu persoana in cauza si sa trimita un CV.
In sprijinul celor care cauta un loc de munca in strainatate vine www.tjobs.ro, un site creat special si exclusiv pentru a promova ofertele de locuri de munca pe care le au Agentiile de Recrutare, firmele de consultanta in resurse umane, firme de Head Hunting.
In sfarsit aproape toata oferta de locuri de munca in strainatate de la Agentii din Romania poate fi regasita intr-un singur loc! Nu mai e nevoie de ore sau chiar zile de cautari pe internet ale acestor oferte, acum sunt la indemana oricarei persoane interesate si, bineinteles, e absolut gratuit.
Fiecare persoana gaseste sfaturi despre modul in care trebui sa-si pregateasca un CV si o scrisoare de intentie, sfaturi legate de legislatie si de ce trebuie sa faca in momentul in care se hotaraste sa aleaga un loc de munca in strainatate.
In plus exista posibilitatea de comparatie a ofertelor, chiar daca persoana in cauza doreste un loc de munca in domeniul hotelier si astfel poate alege cea mai buna oferta cu cele mai atractive beneficii.
Deasemenea si Recrutatorii profesionisti au posibilitatea de a comunica si de a se ajuta reciproc prin modulele implementate in site si la care au acces, bineinteles si acest lucru absolut gratuit.
Acest proiect a fost realizat in urma unor studii facute impreuna cu Agentiile de recrutare si cu persoane care sunt in cautarea unui astfel de loc de munca sau persoane care deja lucreaza in strainatate. TJOBS a incercat sa adapteze sistemul in primul si in primul rand la nevoile celor care doresc sa aibe un loc de munca mai bine platit si evident, mai bun!
In acest moment sunt peste 2.100 de oferte publicate, insa tinand cont ca marea majoritate a ofertelor au peste 10 l- 15 locuri de munca, un total de peste 20.000 de persoane pot avea un loc de munca foarte bine platit.

0040732114884

Despre NET REVALATION S.R.L.

Stiri pamfet: http://www.intreaba-te.ro

Participare: Intrare libera