Handpresso - espressor portabil pentru pasionatii de cafea si aventura

Brasov - 17 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism

Un danez instalat in Franta revolutioneaza espresso-ul italian. Henrik Nielsen, inventatorul, un inginer cu o experienta remarcabila in lumea designului de produs, revolutioneaza lumea masinilor espresso cu un produs simplu, inovativ, recunoscut si apreciat, dovada fiind cele 7 premii pentru design obtinute in ultimii ani. Handpresso este un espressor portabil care ofera un espresso de calitate premium, oriunde te-ai afla: la birou, pe barca, la munte sau in delta la o tura de pescuit. Incepand din acest an este prezent si pe piata din Romania.

Handpresso.ro

Handpresso.ro

 ....What else? Handpresso, of course! 

Handpresso.com

Handpresso - este un espressor portabil, simplu si inovativ, recunoscut de cele 7 premii importante pentru design si inovatie obtinute in ultimii ani, de la aparitia lui pe piata.

Functioneaza pe principiul pompei, este usor de folosit si ofera un espresso de calitate, oriunde te-ai afla! Mecanismul permite realizarea unei presiuni de 16 bar,  filtrele micro din inox si capacitatea vasului de apa, studiate in laboratoarele de design de la Fontainebleau ofera o cafea de o calitate excelenta, fara a fi afectate gustul, aroma sau culoarea. Pana si modul in care se produce spuma a fost studiat si testat in laboratoare. Cu ajutorul echipelor de R&D de la Illy, la Trieste, Handpresso reuseste sa realizeze o spuma de calitate, asa cum sta bine unui barista.

Realizat in Franta de un danez, Henrik Nielsen, doctor in inovatie, designer de produs cu experienta in lumea numelor mari din industrie, Handpresso este in acest moment prezent si in Romania pentru pasionatii de cafea si outdoor. Mai multe informatii despre brand, istoria inventatorului, produse si companie gasiti pe www.handpresso.ro.

Importat de o Markinstinct srl  este distribuit in Romania in prezent de Just Coffee srl, proprietarii brandului Cafeteca.

Handpresso este in acest moment disponibil online la www.netsport.ro, in reteaua de cafenele Cafeteca.net si la partenerii. 

Pentru distributie si comercializare in Romania, ii rugam pe cei interesati sa ne contacteze pe adresa office@handpresso.ro

Despre Net Sport Partners srl

Netsport.ro este un proiect cu vechime in piata de sport/outdoor din Romania, inceput in 2004.

Din 2010 am ales sa comunicam sub titulatura de boutique de produse outdoor & sport fiind importatori in Romania ai unor branduri cu adevarat speciale, avansate tehnologic, multe produse fiind premiate la cele mai mari evenimente internationale din industrie.

Branduri reprezentate in Romania: Fjall Raven, Han Wag, Brunton, Sea to Summit, Vanguard, Exo2, Zsport, Sveltus.