Zsport Franta, specialist in creatia de lenjerie sportiva de ultima generatie acum si in Romania

Brasov - 22 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sport

Zsport, fabricantul francez al lenjeriei de inalta tehnologie folosite in domeniul medical si sportiv, este prezent din acest an pe piata romaneasca prin intermediul Net Sport Partners. Produsele Zsport sunt fabricate exclusiv in Franta, in colaborare cu cei mai cunoscuti specialisti in chirurgia mamara si medicina sportiva, din materiale speciale utilizate in industria medicala si sunt folosite si recunoscute de Comisia Medicala a Comitetului National Olimpic si al Comitetului Sportiv Francez.

sutiene sport de ultima generatie

sutiene sport de ultima generatie

Zsport este brandul francez de lenjerie sport de inalta tehnologie cunoscut in piata de fitness si sport pentru produsele sale cu adevarat inovatoare, testate si folosite cu incredere de sportivi profesionisti sau amatori de miscare in aer liber.

Produsele Zsport sunt fabricate in Franta, in colaborare cu cei mai mari specialisti din lume in chirurgia sanilor si medicina sportiva. Materialele utilizate in lumea medicala ca si materiale compresive pentru arsuri, post-chirurgical sau pentru pacienti din sfera chirurgiei plastice si reparatorii au fost folosite de Zsport pentru realizarea lenjeriei sport de ultima generatie.

In prezent, Zsport este unicul brand de lenjerie sport , furnizor oficial al Comisiei Medicale al Comitetului National Olimpic si al Comitetului Sportiv Francez. La Sydney in 2000, Atena in 2004 si Beijing in 2008, Zsport a echipat o buna parte din atletii reprezentati ai Frantei la Olimpiada din Vara.

In Romania, brandul Zsport a fost adus si testat in mai multe sali de fitness inca de anul trecut. In prezent, produsele sunt disponbile in mai multe magazine din tara online si offline sau in salile de fitness partenere.

Mai multe detalii in legatura cu materialele, tehnologia, brevetele de inventie gasiti pe site-ul oficial Zsport. Daca doresti produsele Zsport in magazinul tau contacteaza-ne pentru detalii pe www.zsport.ro

Net Sport Partners – boutique sport & outdoor, este un importator de branduri cu adevarat speciale si inovative, testate in pietele mature de sport si outdoor si recunoscute pentru fiabilitatea lor. Netsport.ro mai detine reprezentanta in Romania a brandurilor: Fjall Raven, Han Wag, Brunton,  Zsport, Exo2, Sveltus, Sea to Summit si Vanguard Hunting. Toate aceste produse sunt disponibile si online pe www.netsport.ro sau pot fi testate la showroomul nostru din Brasov.

Despre Net Sport Partners srl

Netsport.ro este un proiect cu vechime in piata de sport/outdoor din Romania, inceput in 2004.
Din 2010 am ales sa comunicam sub titulatura de boutique de produse outdoor & sport fiind reprezentantii in Romania ai unor branduri cu adevarat speciale, avansate tehnologic, multe produse fiind premiate la cele mai mari evenimente internationale din industrie.

Branduri reprezentate in Romania: Fjall Raven, Han Wag, Brunton, Sea to Summit, Vanguard, Exo2,Sveltus, Zsport.