Net Worth Advisory

Net Worth Advisory


Descrierea companiei Net Worth Advisory

Compania Direct Aero Services din Bucureşti a fost înfiinţată în 2007 şi are ca divizii Direct Aero Taxi, Direct Rent a Car, Direct Travel, Direct Vending, Direct Catering şi Direct Aero Tehnic si are scopul de a aduce pe piata de General Aviation servicii de deplasare rapida, fara orar prestabilit cu multa vreme inainte.
Serviciul de taxi aerian este destinat în primul rând oamenilor de afaceri, dar se pot face si zboruri de agrement si fotogrametrie, transporturi urgente cu elicopterul (transport rãniti sau bolnavi) sau zboruri de supraveghere sau filmãri.
Flota companiei include două elicoptere: EC 120 B Colibri şi EC 135 P2, un avion Cessna T 206 H, cu patru locuri, patru aparate SAAB 340 şi doua avioane Cessna Citation Mustang. Anul trecut, Direct Aero Services a avut afaceri de 535,7 milioane de lei, cu 34% mai mari faţă de încasările de 399,6 milioane de lei din 2008. În ceea ce priveşte clienţii firmei, numărul acestora a crescut cu 30% faţă de anul anterior. Pentru 2010, conducerea firmei estimează un avans de 40% al încasărilor, bazându-se pe dezvoltarea diviziilor de catering, travel, rent a car şi vending, precum şi pe creşterea numărului de aeronave. Omul de afaceri Nelu Iordache controlează, printre altele, Romstrade şi operatorul smart flying Blue Air.

Comunicate Net Worth Advisory :

Vezi toate comunicatele companiei Net Worth Advisory.