Fericire prin bijuterii - conferinta de presa

Locul desfasurarii: Plaza Romania

Organizator: Cielo Venezia 1270

Bijuteria Italiana Cielo Venezia 1270 are placerea sa va invite miercuri, 7 iulie 2010, ora 10:30 AM, in locatia sa din Plaza Romania, etaj 1, B-dul Timisoara nr. 26, sector 6, Bucuresti, la prima sa conferinta de presa organizata in Romania, cu ocazia vizitei domnului Sergio Cielo, presedinte si fondator al Cielo Venezia 1270.
Cu aceasta ocazie veti afla detalii despre:
- strategia de extindere a grupului in Romania
- cele mai noi trenduri in zona bijuteriilor
- evolutia acestui domeniu de afaceri in perioade de tensiune financiara globala.

Cu traditie datand inca din vremurile in care Cielo D’Alcamo s-a intalnit cu Marco Polo in Venetia secolului XIII, Cielo Venezia este unul dintre cele mai importante grupuri din industria bijuteriilor italiene. Un success venit din misiunea unica de a aduce “fericire prin bijuterii”, Cielo Venezia imbina armonios istoria cu cele mai moderne forme de expresie artistica.
Conceptul original al Cielo Venezia se traduce in:
- 300,000 bijuterii vandute anual
- Prezenta in 30 de tari
- 60 mEuro cifra de afaceri estimata
- Branduri internationale: Arkano, Miluna, Nimei, Yukiko, Yukey, Kiara, Miss Fashion, Nuovegioie, ceasuri - Meccaniche Veloci, Zzero – ITalia, Cover, Swiss Military - Elvetia
- www.cielovenezia1270.it

Va asteptam cu o demonstratie a ceea ce inseamna “fericire prin bijuterii”!

R.S.V.P. Luciana Petrescu, luciana.petrescu@rdsmail.ro, office@networthadvisory.eu


Luciana Petrescu
Net Worth Advisory
0723.205.843

Despre NET WORTH ADVISORY

Compania Direct Aero Services din Bucureşti a fost înfiinţată în 2007 şi are ca divizii Direct Aero Taxi, Direct Rent a Car, Direct Travel, Direct Vending, Direct Catering şi Direct Aero Tehnic si are scopul de a aduce pe piata de General Aviation servicii de deplasare rapida, fara orar prestabilit cu multa vreme inainte.
Serviciul de taxi aerian este destinat în primul rând oamenilor de afaceri, dar se pot face si zboruri de agrement si fotogrametrie, transporturi urgente cu elicopterul (transport rãniti sau bolnavi) sau zboruri de supraveghere sau filmãri.
Flota companiei include două elicoptere: EC 120 B Colibri şi EC 135 P2, un avion Cessna T 206 H, cu patru locuri, patru aparate SAAB 340 şi doua avioane Cessna Citation Mustang. Anul trecut, Direct Aero Services a avut afaceri de 535,7 milioane de lei, cu 34% mai mari faţă de încasările de 399,6 milioane de lei din 2008. În ceea ce priveşte clienţii firmei, numărul acestora a crescut cu 30% faţă de anul anterior. Pentru 2010, conducerea firmei estimează un avans de 40% al încasărilor, bazându-se pe dezvoltarea diviziilor de catering, travel, rent a car şi vending, precum şi pe creşterea numărului de aeronave. Omul de afaceri Nelu Iordache controlează, printre altele, Romstrade şi operatorul smart flying Blue Air.

Participare: Intrare libera