Mutările sunt specialitatea noastră

BUCURESTI - 27 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Premier Moving & Storage a împlinit 15 ani de existență, perioadă în care am mutat nenumărate familii și am ajutat foarte multe companii, oferindu-le servicii de relocare și depozitare la cele mai înalte standarde.
Dorim să mulțumim, pe această cale, clienților și colaboratorilor care au avut încredere în compania noastră, iar celor care încă nu ne cunosc, avem plăcerea să ne prezentăm, asigurându-i că alături de noi, mutările devin o experiență plăcută.

Studii recente arată că mutatul este unul dintre cele mai stresante evenimente din viața unui om, presupunând atât efort fizic, cât și psihic. Nu este vorba doar despre transportul efectiv al mobilierului și obiectelor din casă sau sediu de firmă, ci și de protejarea acestora, de împachetare, de mânuirea cu atenție pentru evitarea deteriorării mobilierului sau a bunurilor care vor fi manipulate.

La acestea se adaugă și timpul care trebuie acordat unei asemenea activități, timp care, din păcate, este foarte greu de găsit în ziua de azi, când ritmul alert al vieții cotidiene ne menține într-o fugă continuă, în care orice oră liberă ar trebui să fie folosită pentru relaxare și refacerea puterilor, alături de familie și de cei dragi.

Premier Moving & Storage oferă servicii care îi scutesc pe clienții noștri de toate neajunsurile și eforturile pe care le presupune o relocare. Aceste servicii constau în mutări locale și internaționale, mutări de birouri, relocări, transport de mobilă, mutări de echipamente IT, mutări și transport de animale de companie, schimbarea locuinței.

De asemenea, firma noastră oferă, în București, servicii de depozitare pentru bunurile dumneavoastră, servicii de distrugere arhivă, cât și servicii de reciclare și curățenie în locuință sau sediul firmei.

Suntem printre puținele companii de mutări care prestează servicii complexe, care cuprind, în cazul unei relocări internaționale, efectuarea formalităților de import și export, împachetarea și despachetarea mobilierului și a obiectelor personale, dezasamblarea și asamblarea mobilierului atât în țară, cât și în străinătate (”door to door”). Compania noastră oferă și servicii de emigrare și repatriere în România, înmatriculări și radieri auto, decuplări sau recuplări la instalații de gaze, apă și electricitate.

Pe parcursul întregii activități de mutare, mobilierul, echipamentele și bunurile personale ale clienților noștri sunt împachetate, protejate și mânuite cu mare atenție. Folosirea cutiilor cu umerașe speciale pentru transportul hainelor, a foliei de plastic cu bule pentru protejarea mobilierului și a obiectelor fragile, a rolelor cu 5 straturi de carton, a hârtiei fără acid, a cutiilor de carton foarte rezistente, special ranforsate pentru transportarea echipamentelor electronice și electrocasnice, a cutiilor speciale pentru transportul tablourilor cu sau fără ramă, a cutiilor pentru saltele, precum și a cutiilor de lemn pentru obiectele de artă sau fragile, concepute pentru fiecare obiect în parte, sunt o dovadă a respectului și grijei pe care le purtăm clienților noștri.

Mutarea într-o nouă locuință sau într-un nou sediu de firmă se face într-un mod foarte bine organizat, pe bază de inventariere a întregului mobilier și a bunurilor și obiectelor care fac obiectul relocării.

Premier Moving & Storage are o vastă experiență în mutările rapide de birouri ale firmelor mici, băncilor, reprezentanțelor diplomatice, precum și a organizațiilor de dimensiuni mari. Personalul nostru este specializat în tehnici de împachetare și despachetare de documente și arhivă, dezasamblare și asamblare mobilier de birou și manipulare de obiecte și echipamente grele și IT.

Fiecare mutare are caracteristici unice, motiv pentru care oferim consultanță gratuită de la începutul planificării, până la finalizarea relocării. Etapele unei mutări sunt planificarea, livrarea în avans a materialelor de împachetare necesare, etichetarea bunurilor, împachetarea acestora, încărcarea în camioanele noastre, transportarea către noua destinație, plasarea și repartizarea conform indicațiilor clientului.

Compania noastră garantează cele mai bune prețuri de pe piața serviciilor de relocare din România. Noi transportăm mobilă și marfă în București, în țară, în Uniunea Europeană și înafara ei pe cale rutieră, maritimă sau aeriană.

Logistica noastră asigură un transport sigur, parcul nostru de autovehicule utilitare cuprinzând camioane cu capacități diferite de tonaj, camioane cu perne de aer, cu lift, carosate, cu temperatură controlată pentru transportul obiectelor de artă, sau cu platformă, pentru încărcarea și transportul autoturismelor.

În cazul în care bunurile dumneavoastră au fost împachetate de angajații noștri, oferim o primă de asigurare în caz de daună de până la 25 000 EUR/eveniment.

Premier Moving & Storage are ca obiectiv și protejarea mediului, încheind în acest sens parteneriate în cadrul proiectului de CASARE DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electronice), urmărind să generăm resurse din reciclarea DEEE-urilor, în vederea asigurării unei dezvoltări durabile. Suntem în măsură să colectăm, în baza autorizațiilor deținute, toate categoriile de deșeuri de  echipamente electrice și electronice menționate în legislație, inclusiv baterii și acumulatori.

Tratăm toate categoriile de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) menționate în legislație, cu excepția echipamentelor de iluminat. Preluarea DEEE-urilor nu implică niciun cost.

Despre Premier Moving & Storage

Mai multe detalii în legătură cu serviciile noastre găsiți pe site-ul nostru, http://premiermoving.ro/
Ne puteți găsi la sediul nostru din București, Str. Prof. Dr. Mihail Georgescu nr. 6, sector 2.
Tel.: +4021.252.09.71
Fax: +4021.252.09.71
Tel. Mobil: 0723.290.290 / 0732.199.999
e-mail: romania@premiermoving.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/net4people/mutarile-sunt-specialitatea-noastra