Auto.ro castiga inca un premiu I in randul aplicatiilor de mobil din Romania

BUCURESTI - 30 septembrie 2013

Comunicat tip General in Auto, IT&C, Internet

Aplicatia Auto.ro a obtinut locul 1 in cadrul premiilor Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, find recunoscuta drept cea mai creativa si inedita aplicatie de mobil, pe baza urmatoarelor criterii luate in considerare: originalitate, design, structura, navigabilitate, functionalitate, relevanta si interactivitate.

Aplicatia Auto.ro - Premiul I

Aplicatia Auto.ro - Premiul I

 Premiul I obtinut de aplicatia Auto.ro la Gala Webstock 2013, alaturi de celelalte doua premii castigate in ultimele 6 luni, respectiv locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013, reconfirma Auto.ro drept cea mai buna aplicatie din Romania. Aceste distinctii ne bucura si ne motiveaza in acelasi timp sa dezvoltam noi facilitati menite sa usureze viata soferilor din Romania 

Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Premiile Webstock 2013 au fost acordate pe baza recunoasterii celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an. Departajarea celor peste 250 de proiecte si campanii inscrise in competiţie a fost realizata de catre un juriu format atat din bloggeri si specialisti in industria din online responsabili de incadrarea corecta a proiectelor propuse, cat si din experti in marketing si persoane din agentii ce au apreciat foarte mult si experienta generala oferita de aceste proiecte.

 

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone, premiata cu locul 1 la categoria “Mobile Applicatons” in cadrul Webstock 2013, are in prezent 200.000 de descarcari si peste 1.700 de recenzii, este gratuita si ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla, le pune la dispozitie o sectiune de plata a rovinietei prin card bancar sau SMS, precum si sectiunea “ Masina mea ” prin intermediul careia soferii isi administreaza serviciile aferente propriei masini: RCA, ITP, Casco, rovinieta , rata de leasing sau credit. Evenimentul Webstock 2013 a fost organizat de Evensys si s-a desfasurat in data de 27 septembrie 2013.

 

La un an si jumatate de la lansare, aplicatia Auto.ro se afla in topul preferintelor soferilor atat pentru iOS, cu 72.000 descarcari inregistrate in Apple Store, cat si pentru versiunea Android, cu 128.000 descarcari din Google Play.