Auto.ro oferă serviciul de asistenţă rutieră 9695 în aplicaţia de mobil

BUCURESTI - 15 decembrie 2014

Comunicat tip General in Auto, Turism, Logistica/Transport

Șoferii au acum posibilitatea să achiziționeze servicii de asistență rutieră 9695 direct din telefon, prin intermediul aplicației Auto.ro .

Auto.ro oferă serviciul de asistenţă rutieră 9695  în aplicaţia de mobil

Auto.ro a lansat în parteneriat cu 9695 serviciul “Asistență rutieră”, fiind singura aplicație din România care permite plata cardurilor de asistență rutieră, direct de pe telefonul mobil.

Șoferii pot achita contravaloarea cardurilor de asistență rutieră prin card bancar sau SMS din aplicația Auto.ro, făcând economie de timp și având astfel o soluție la eventualele incidente din trafic.

Cardurile de asistență rutieră 9695, disponibile în aplicația de mobil Auto.ro, au acoperire geografică atât în România cât și în Europa, inclusiv în Turcia Europeană. Prin activarea cardului de asistență rutieră, șoferii se vor simți oricând în siguranță deoarece vor avea acces la serviciile oferite pentru orice problemă ar putea întâmpina cu mașina: pană, depanare, tractare, start baterie, pană carburant, înlocuirea vehiculului, deblocare, plus multe alte servicii suplimentare în funcție de tipul de card ales.

Procesul de plată a cardului de asistență rutieră este simplu, rapid și sigur: șoferii completează datele masinii, achită prin card bancar sau SMS și primesc confirmarea, respectiv dovada plății prin e-mail.

Aplicația Auto.ro este extrem de utilă șoferilor deoarece prin intermediul ei pot achiziționa tipul de card 9695 care se potrivește cel mai bine cu nevoile lor, fiind disponibile atât cardurile anuale - ce oferă automat statutul de membru al Clubului 9695, cât și cardurile de vacanță - ce au o valabilitate de 15 zile de la data activării.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netbridge-development/auto-ro-ofera-serviciul-de-asistenta-rutiera-9695-in-aplicatia-de-mobil