Auto.ro powered by Vodafone lanseaza “Cerere Service”

BUCURESTI - 24 iunie 2014

Comunicat tip General in Auto, IT&C, Tehnologie

De-acum bucurestenii isi pot alege service -ul direct din aplicatia Auto .ro

Cerere Service

Cerere Service

Soferii aflati in Bucuresti au acum posibilitatea sa solicite o oferta de service auto direct de pe telefonul mobil si sa o accepte pe cea mai avantajoasa, prin intermediul aplicatiei Auto.ro

Auto.ro powered by Vodafone lanseaza functia “ Cerere Service ”, care permite accesul la cele mai bune oferte de service auto din Bucuresti, fara alte taxe sau comisioane suplimentare, direct din aplicatia de mobil Auto.ro.

Soferii care au probleme cu masina sau doresc o revizie auto pot solicita oferte de service prin intermediul telefonul mobil, facand economie de timp si de bani. Service-urile existente in platforma Cerere Service ofera o varietate de servicii auto: revizie, ITP, reparatie auto, vulcanizare, etc.

Procesul de solicitare a unei oferte de service direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii trimit o Cerere Service si primesc pe telefonul mobil oferte de la mai multe service-uri auto, dintre care o aleg pe cea mai avantajoasa. Ulterior completeaza datele autovehiculului, datele de contact si se programeaza instant.

Astfel, soferii pot compara in timp real ofertele mai multor service-uri si o pot alege pe cea mai avantajoasa, in functie de pret si proximitate. Pentru utilizatorii care au completat profilul Masina Mea, se vor precompleta automat datele existente ale masinii si ale soferului in formularul de trimitere Cerere Service. In curand, modulul se va extinde in marile orase din tara.

Aplicatia se instaleaza gratuit si este extrem de utila pentru soferii care doresc sa achizitioneze Rovinieta , RCA sau sa plateasca Parcarea, prin card bancar sau SMS.

Auto.ro este aplicatia auto numarul 1 din Romania, cu peste 350.000 de instalari din Google Play si App Store, alaturi de cele 2.600 de recenzii. Detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” in cadrul Mobilio Awards 2013 si locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

Auto.ro este una dintre cele mai populare aplicatii din portofoliul de aplicatii mobile sustinute de Vodafone Romania. Cele peste 35 de aplicatii powered by Vodafone au ajuns deja la peste 3.500.000 de descarcari, pe smartphone-urile si tabletele cu sistem de operare Android , iOS si Windows Phone. Vodafone Romania detine cel mai extins si variat portofoliu de aplicatii din Romania.

Despre aplicatia Auto.ro:
Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

Plati auto: Rovinieta, RCA, Parcare

Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.

Oferte de la Service-uri la cerere

Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ITP, ATM-uri, etc.

Anunturi de masini noi si second hand: peste 20.000.

Auto.ro app pentru Android: http://bit.ly/up-gplay
Auto.ro app pentru iOS: http://bit.ly/up-iPhone

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati: Roxana Ibrean/ PR Manager Auto.ro/ 0755.045.956/ roxana.ibrean@nb.ro.

Despre Vodafone Romania: Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup international de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 434 de milioane de clienti, la 31 martie 2014. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.