Ford Focus second hand, mai ieftin cu 500 de euro

BUCURESTI - 28 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, IT&C

Ford Focus, masina a carei caroserie a fost proiectata de un roman, s-a ieftinit cu peste 450 de euro din februarie 2011 in piata de masini second hand autohtona.

ford focus

ford focus

Astfel, cei care au cumparat un Ford Focus au platit in medie 4600 de euro, la inceputul lunii iulie, spre deosebire de luna februarie, cand pretul mediu de achizitie in piata auto second hand era de 5 080 de euro, reiese din Bursa Auto Index.

In schimb, modelul C-Max, proiectat tot de romanul Christian Welther, s-a depreciat doar cu 70 de euro in ultimele 5 luni. Cei care doresc sa-si cumpere aceasta masina vor plati in jur de 6700 de euro.

Per total, un automobil Ford se vinde in prezent, pe auto.ro, cu aproximativ 3700 de euro, o valoare care nu s-a modificat semnificativ in ultimele luni.

De asemenea, pretul mediu al unui autoturism la mana a doua a ramas relativ constant in ultimele saptamani, la 7331 euro in perioada 18-24 iulie, potrivit Auto Index.

Auto Index este primul indice al pietei auto second hand din Romania si calculeaza media ofertelor de pe Auto.ro din ultimele 7 zile.

Misiunea site-ului Auto.ro este de a-si ajuta utilizatorii in procesul de tranzactionare, simplificand cautarea si vanzarea de masini on-line, prin servicii care ofera mai mult decat simpla postare de anunturi.

In acest scop, echipa Auto.ro a dezvoltat instrumentele Auto Index, Bursa Auto Index, Buget Fix, Sugestie Pret si Avantaj Client care ofera utilizatorilor informatii complexe si precise pentru a lua cea mai buna decizie de vanzare sau cumparare.

Auto.ro a fost lansat din 2007 si face parte din portofoliul de branduri detinute de compania Netbridge Development.