Savureaza online cafeaua de dimineata!

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Cafemagia.ro, cel mai complet magazin online specializat pe segmentul cafelei isi imbogateste gama de espressoare de top cu brandul Gaggia, un nume cu rezonanta pe piata mondiala.

Gaggia este cel mai cunoscut producator italian de aparate de cafea pentru uz profesional si casnic, numele sau fiind asociat cu traditia si inovatia pe tot globul. Compania a fost infiintata in 1948 de Achille Gaggia, omul caruia i se datoreaza succesul espressoului de astazi. In 1977 Gaggia incepe sa produca espressoare pentru uz casnic, lansand pe piata italiana Baby Gaggia, considerat si in zilele noastre a fi aparatul ideal pentru familie. Traditia Gaggia a evoluat de la espressorul clasic, pe baza de pompa de presiune, la automatul de cafea din gama „Platinum Vision”, care, prin simpla apasare a unui buton, rasneste boabele de cafea, le preseaza si extrage uleiurile esentiale pretioase pentru a rezulta o cafea espresso atat de apreciata de cunoscatori, prin crema si taria sa.
Aparatele de cafea Gaggia respecta standardele de calitate a prepararii cafelei, pastrand traditia dar in acelasi timp aducand mereu ceva inovator. Cafemagia.ro ofera pe piata romaneasca online espressoarele de uz casnic Gaggia, care prin designul lor clasic si atragator le face de nelipsit din orice birou elegant sau bucatarie moderna.
„Impatimitii de cafea din Romania simt nevoia unei departajari calitative a aparatelor de cafea, devenind din ce in ce mai selectivi. Avand deja in portofoliul nostru un nume consacrat pe piata, Saeco, s-a simtit nevoia unei concurente pe masura. Acum, prin Cafemagia.ro, le dam clientilor nostri posibilitatea sa aleaga „crema” aparatelor recunoscute deja de cunoscatori la nivel mondial. Cafemagia.ro este pe punctul de a deveni locul virtual de intalnire a a tuturor pasionatilor de cafea si ceai de calitate”, Elena Brotac, Marketing Manager, Cafemagia.ro.
Pentru companiile din Bucuresti, Cafemagia.ro organizeaza degustari gratuite de ceaiuri exotice, preparate dupa retete originale si recomandate pe perioada verii ca bauturi reci, reconfortante. „Cu o simpla programare prealabila putem veni la sediul companiei dumneavoastra pentru o degustare autentica de ceaiuri naturale, o alternativa la sucurile chimice si ceaiurile artificiale.”

Despre NETCLIENT SRL

Cafemagia.ro - cafemagazin online specializat
•automate si espresoare pentru cafea
•produse de cafetarie: cafea, specialitati din cafea, ciocolata, ceaiuri naturale
•mobilier de ambianta
•cadouri deosebite.
Web site: www.cafemagia.ro
Telefon: 0732 32 32 32
contact@cafemagia.ro