Aeroport inchis: Alternativa locala de zbor

Timisoara - 14 august 2013

Comunicat tip General in Turism

Timp de noua zile, doar un singur avion poate asigura transportul de persoane din si la Timisoara pe calea aerului.

Aeroport inchis: Alternativa locala de zbor

O Cessna 172N este alternativa intre 24 august - 1 septembrie, perioada in care se vor efectua lucrări de reabilitare la partea de mijloc a pistei de decolare/ aterizare de pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

In aceasta perioada cel mai mare aeroport die vestul tarii devine inoperabil. Trei locuri stau la dispozitie celor, care sunt nevoiti sa se deplaseze in aceasta perioada pe calea aerului pe relatia Timisoara.

Un zbor cu Cessna costa 50 Euro/ persoana pana la Deva sau Oradea, 75 Euro/ persoana la Sibiu sau Cluj, 175 Euro/ persoana pana la Constanta. Durata de zbor pana la Marea Neagra este de 3,5 ore. Firma detinatoare, Maxair, ofera si in continuare posibilitatea de zboruri de agrement peste Timisoara. Un aspect deloc neglijabil mai trebuie mentionat: este un mijloc propice de a trata frica de zbor. Informatii suplimentare la www.maxair.ro.

Despre Netex

Zboruri de agrement si charter din Timisoara, cu avioane Cessna

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netex/aeroport-inchis-alternativa-locala-de-zbor