Zborurile inedite si cursele charter in crestere cu 20%

Timisoara - 12 ianuarie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle, Turism, Logistica/Transport

In Banat: Cererile in casatorie mai aproape de soare

Mai rapid la destinatie! Acest criteriu este tot mai important pentru o zona dinamica ca cea din vestul Romaniei. Oamenii de afaceri, dar si turistii recurg tot mai des la zborul cu avionul.

Cereri in casatorie in avion si zboruri de agrement in crestere cu 20% fata de 2015

Cereri in casatorie in avion si zboruri de agrement in crestere cu 20% fata de 2015

Astfel numarul curselor de pe aeroportul „Traian Vuia” din Timisoara a crescut in primele noua luni din 2015 cu 16 %, conform unui comunicat al aeroportului timisorean la vremea aceea. Totodata s-a marit in Banat interesul pentru zborurile efectuate cu avioanele charter de dimensiuni mici: In anul 2015 acest mod de deplasare a luat un avant de 20 %.   

In vestul Romaniei a crescut in 2015 cu 45 % numarul cererilor pentru zboruri charter private in strainatate, in timp ce numarul acestora in tara a crescut cu 30%. Interesul pentru zboruri de agrement este la randu-i tot mai mare, sustinut de date concrete. Astfel, in anul 2015 s-au efectuat cu 25 % mai multe zboruri de agrement deasupra Timisoarei fata de anul precedent. Numarul de turisti straini care au apelat la zborurile de agrement in Timisoara si in zona Banatului s-a dublat fata de anul anterior. Pot fi survolate astfel imprejurimile Timisoarei sau chiar rezervatiile naturale din Muntii Semenic, Muntii Aninei sau Retezatul.

Daca toate celelalte motive de a zbura cu un avion privat intra in sfera obisnuitului, zborurile speciale pentru o cerere in casatorie reprezinta momente de dubla emotie. Tocmai acesta este si motivul pentru care au devenit o moda cererile in casatorie... in avion! Si nu intr-un avion de linie, ci intr-unul inchiriat special pentru marele eveniment. La inaltime, cererea in casatorie va fi cu siguranta una de nerefuzat. Iar daca prinzi si o oferta buna, imbini armonios utilul cu placutul. Numai anul trecut, compania MaxAir din Timisoara a organizat peste 30 de astfel de cereri in casatorie la inaltime. Surpriza a fost, ca toate s-au incheiat cu un „DA” hotarat. Cu alte cuvinte, nu ai nicio sansa sa te alegi cu un refuz la propunerea facuta printre nori.

Despre Netex

Maxair is a charter and sightseeing flight operator in Timisoara - www.maxair.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netex/zborurile-inedite-si-cursele-charter-in-crestere-cu-20