DistinctMob – profesionisti in mobilier scolar de calitate

Cluj-Napoca - 10 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Distinct Mob SRL realizeaza mobilier scolar si mobilier de gradinita, in conformitate cu standardele de calitate si siguranta romanesti si europene.

O sala de clasa este un spatiu in care copiii isi petrec mare parte din zi. De aceea, este ideal ca mobilierul scolar si cel de gradinita sa le fie perfect adaptat, confortabil si sigur, pentru ca activitatile didactice sa se desfasoare in mod normal. La fel de importanta este si postura pe care elevii o adopta utilizand mobilierul scolar, pentru a le oferi o dezvoltare fizica armonioasa. Cu acesti factori in minte, compania Distinct Mob SRL realizeaza mobilier pentru scoala si mobilier pentru gradinite, in conformitate cu standardele de calitate si siguranta romanesti si europene.

Adaptate contextului socio-economic actual, DistinctMob cauta in permanenta sa ofere solutii ideale in ceea ce priveste mobilierul scolar si cel de gradinite. In realizarea acestuia se iau in vedere calitatea, siguranta si pretul.

In portofoliul companiei se regasesc produse precum banci scolare, catedre si table, scaune scolare, dulapuri pentru depozitare, scaune pentru gradinita, mese pentru gradinita, paturi stivuibile si accesorii pentru acestea. Compania se remarca si prin mobilierul dedicat tipurilor speciale de activitate didactica precum laboratoare de chimie sau biologie, vestiare, mobilier informatica sau mobilier pentru clasa pregatitoare.

Pentru a realiza mobilier scolar adaptat grupelor de varsta, DistinctMob a realizat ample studii alaturi de specialisti in domeniu si de cadre didactice, pentru a stabili cu exactitate nevoile pietei de profil. Mai mult, fiecare piesa de mobilier este livrata complet asamblata, pentru a evita montajul neprofesionist ce poate afecta activitatea didactica. La livrare, mobilierul se livreaza insotit de declaratia de conformitate, certificat de calitate si certificat de garantie, cat si cerintele specifice de utilizare pe care fiecare cadru didactic trebuie sa le ia la cunostinta.

Caracteristice companiei sunt adaptarea in permanenta la standardele de calitate si cautarea solutiilor optime de dotare a spatiului didactic atat prin mobilier standard, cat si prin mobilier la comanda in functie de spatiu si de destinatia acestuia. De aceea, DistinctMob este solutia ideala pentru dotarea institutiilor de invatamant romanesti.