Separatoare de protectie Anti-COVID, pentru elevi

Cluj-Napoca - 28 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in #CSRcovid19

Educatia este un lucru ce nu trebuie sa lipseasca din grila de dezvoltare a celor mici, iar pentru asta scoala este esentiala. In aceasta perioada solicitanta, Furnissa vine in intampinarea unitatilor scolare cu o serie de panouri de protectie Anti-Covid, dedicate mobilierului scolar.

Panouri de protectie ANTICOVID

Panouri de protectie ANTICOVID

Iata care sunt avantajele acestora:

In primul rand, spatiul dedicat fiecarui elev trebuie sa fie intotdeauna sigur, protejat si corect igienizat, pentru a-l feri pe acesta de orice posibile accidente sau infectii. Mai ales acum, intr-o perioada destul de incercata, grija pentru sanatatea fiecarui elev trebuie sa fie pe primul plan atat pentru unitatea de invatamant, cat si pentru parinti si cadre didactice. Prezenta panourilor de protectie devine astfel necesara, pentru a limita pe cat posibil riscul de infectare.

Robuste si foarte rezistente, panourile si separatoarele de protectie din plexiglas Anti-Covid realizate de Furnissa sunt alegerea ideala pentru a delimita functional spatiul de lucru al fiecarui elev, avand in vedere atat recomandarile specialistilor in domeniu, cat si cerintele mediului de lucru din salile de clasa. Aceste separatoare sunt concepute special pentru a fi atasate la elementele de mobilier scolar, fiecare aspect fiind indelung studiat si perfectionat.

Sisteme de protectie Anti-Covid sunt caracterizate de cateva atribute esentiale. In primul rand, toate separatoarele de protectie sunt realizate din plexiglas de 2mm grosime cu cel mai inalt grad de transparenta, pentru a oferi vizibilitate maxima, dar si protectia atat de necesara. Mai mult, sunt termoformate in forma literei U, acest lucru avand cateva avantaje. Unul dintre acestea este lipsa muchiilor, aspect ce aduce cu sine atat un grad mai mare de siguranta si stabilitate, cat si eficienta crescuta in timpul dezinfectarii si un plus de rezistenta.

Pe langa forma conceputa pentru grija si siguranta, panourile vin cu sistem de prindere fix, non-distructiv, direct pe blatul bancii scolare. Panourile pot fi montate usor atat pe bancile cu spatiu de lucru drept, cat si pe cele cu spatiu de lucru inclinat. Elementele de montaj presupun un sistem metalic cu clema frontala de fixare, plus doua cleme metalice cu surub de presiune, care se fixeaza lateral. Aceste elemente garanteaza prindere puternica si sigura in trei puncte, fara sa gaureasca sau sa deterioreze suprafata blatului bancii scolare. In plus, asigura montare trainica, prin insurubare obtinandu-se rigidizare optima si rezistenta sporita la socuri. Panoul ramane fix si nu migreaza in alte pozitii, putand fi folosit cu incredere.

Mai mult de atat, montarea si demontarea acestor panouri se face usor si rapid, iar forma lor usor evazata le permite stivuire eficienta, pentru cat mai putin spatiu de depozitare ocupat.

Compania Furnissa SRL este o companie clujeana dedicata realizarii si comercializarii mobilierului scolar de inalta calitate, oferind solutii complete de dotare a unitatilor de invatamant. Cu aceste panouri de protectie impotriva Covid-19, compania isi mentine misiunea de a crea piese de mobilier si accesorii la cele mai inalte standarde, dedicate sigurantei si eficientei in invatare chiar si in perioade dificile.