NetSafe Solutions SRL

NetSafe Solutions SRL


Descrierea companiei NetSafe Solutions SRL

DESPRE FORTINET

FORTINET reprezinta liderul incontestabil al pietei UTM. Produsele companiei Fortinet din seria FortiGate™, castigatoare ale premiului "2004 Security Product of the Year Award" al revistei Network Computing Magazine si "2003 Networking Industry Awards Firewall Product of the Year" reprezinta noua generatie de sisteme de securitate multi-thread in timp real cu accelerare bazata pe procesoare de tip ASIC. Produsele FortiGate™ detecteaza si elimina cele mai devastatoare atacuri de tip content-based din emailuri si traficul de web cum ar fi virusi, viermi, intruziuni, pagini de web nerecomandate toate acestea in timp real - fara a degrada performanta retelei. Solutiile Fortinet sunt singurele produse de securitate care poseda cele mai multe certificari ICSA (server antivirus, client antivirus, firewall, IPSec, SSL-TLS, NIDS) si care ofera o intreaga gama de servicii la nivel de retea sau la nivel de aplicatie integrate intr-o singura platforma usor de administrat.

FORTINET este singurul producator de solutii unificate de securitate care foloseste propria tehnologie de chipuri ASIC pentru a spori vizibil performantele antivirus si a celorlalte functii de securitate. Compania a dezvoltat intr-un singur produs 7 functii accelerate de ASIC: Antivirus, VPN, Firewall, IDP, Filtrare de continut web si email, Antispam si Traffic shaping.

TECHNILAND ROMANIA, distribuitor oficial al FORTINET pentru Romania, este o companie specializata in furnizarea de echipamente profesionale de securitate pentru retele, gratie parteneriatelor strategice cu cei mai importanti producatori de solutii hardware de securitate din lume. Profesionalismul Techniland, cerinta pentru produsele furnizate, acordurile semnate cu cativa integratori importanti de sisteme, precum si proiectele realizate pentru mari ISP din Romania, au facut ca intr-un timp relativ scurt Techniland sa se impuna pe piata echipamentelor hardware de securitate.
Pentru comenzi, consultanta si informatii despre cum puteti proteja complet, eficient, simplu si ieftin reteaua Dvs, va rugam sa ne contactati.

Comunicate NetSafe Solutions SRL :

Vezi toate comunicatele companiei NetSafe Solutions SRL.