Produsele Streamcore System disponibile acum si in Romania

BUCURESTI - 14 noiembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Streamcore System, lider in furnizarea de echipamnte hardware si aplicatii pentru monitorizarea avansata a traficului (QoS) isi extinde acoperirea internationala in Europa de Est prin semnarea unui acord de parteneriat cu Techniland Romania. Techniland devine astfel primul Value Added Reseller Streamcore in Romania si se alatura programului de performanta si programului de certificare al liderului mondial in zona aplicatiilor automate de Trafic Management.

Produsele Streamcore System disponibile acum si in Romania

Streamcore System, companie specializata in solutii de Monitorizare avansata a traficului, Optimizare (QoS) si Compresie isi intareste astfel reteaua de parteneriate pentru vanzare prin semnarea unui acord de distributie cu Techniland Romania.

Prin acest acord, Techniland Romania devine primul Value Added Reseller Streamcore in Romania si se alatura programului de performanta si programului de certificare al liderului mondial pe segmentul aplicatiilor automate de Trafic Management.

Din experienta Streamcore, Techniland Romania este ideal pozitionat pentru a se adresa nevoilor de optimizare pentru retele ale comunitatii de business din Romania, care se dezvolta foarte rapid in conjunctie cu noile nevoi pentru Telecomunicatii.

Solutiile Streamcore sunt bazate pe o tehnologie de ultima ora care le permite acestora sa se adapteze oricarui mediu si sa rezolve orice tip de problema ce necesita accelerarea aplicatiilor de business ce ruleaza pe retele WAN. Fie ca vorbim de segmentul bancar, financiar, de productie, farmaceutic, guvernamental sau de oricare alt segment, performanta fluxului critic de trafic este garantata pentru fiecare utilizator individual, exista posibiliatea vizualizarii complete asupra traficului de pe reteaua WAN, iar resursele de retea sunt aliniate la nevoile companiei.

Produsele si solutiile Streamcore Systems sunt deja in curs de implementare in mai multe proiecte derulate de Techniland Romania, in mai multe sectoare de activitate. (transport, telecomunicatii, etc).

« Techniland reprezinta un Value Added Reseller de inalta performanta », a declarat Sébastien Bonnotte, Streamcore Regional Manager Southern Europe. « Techniland are o experienta remarcabila in servicii de securitate si retele, capacitate dovedita de a oferi solutii de foarte buna calitate, atentie deosebita acordata nevoilor clientilor si dinamism, calitati care il recomanda ca un partener ideal in dezvoltarea noastra. Suntem pe deplin convinsi ca parteneriatul nostru va fi de lunga durata si incununat de succes ».

DESPRE STREAMCORE SYSTEM

Lider tehnologic in aplicatii automate pentru Traffic Management, Streamcore System ajuta companiile sa analizeze si sa optimizeze performanteze aplicatiilor core-business ce ruleaza pe retele WAN, reducand totodata costurile de comunicatii si simplificand procesele operationale. Localizat in Franta, Streamcore System comercializeaza echipamentele sale printr-o retea internationala de integratori si reselleri.
www.streamcore.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netsafe-solutions-srl/produsele-streamcore-system-disponibile-acum-si-in-romania