Un nou partener: NetSafe Solutions este distribuitor pentru Fidelis Cybersecurity în regiunea Balcanilor și Adriaticii

BUCURESTI - 15 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Netsafe își extinde portofoliul de produse cu Fidelis Cybersecurity Solutions

NetSafe Solutions distribuitor Fidelis

NetSafe Solutions distribuitor Fidelis

Grupul NetSafe, unul dintre cei mai importanţi distribuitori cu valoare adăugată de soluţii şi produse IT pe segmentele de Security, Networking şi Wireless, a anunțat astăzi parteneriatul strategic cu Fidelis Cybersecurity. În urma acestui parteneriat compania NetSafe Solutions va oferi soluțiile Fidelis Cybersecurity de Active XDR în regiunea Balcanilor și Adriaticii. NetSafe Solutions și Fidelis Cybersecurity își propun să contribuie împreună la îmbunătățirea securității IT în cadrul companiilor din regiune și al organizațiilor guvernamentale.

„Vedem multe oportunități de a ajuta companiile din regiune să adopte o apărare cibernetică activă, să identifice, să răspundă și să neutralizeze amenințările mai repede”, a declarat Andrei Oghina, Director Regional de Vânzări, Fidelis Cybersecurity. „În ultimii ani s-a înregistrat o creștere considerabilă a grupurilor de spionaj cibernetic care vizează regiunea Balcanilor și Adriaticii, iar impactul acestora asupra guvernelor și companiilor este unul major. Împreună cu NetSafe putem îmbunătăți apărarea cibernetică și putem ajuta companiile din regiune să devină mai puternice și mai sigure.”

Fidelis Cybersecurity, lider în inovare în ce privește soluțiile Active XDR integrează tehnologii de tip deception cu capabilități tradiționale XDR pentru endpoint, rețea și cloud. Platforma Fidelis Elevate XDR a fost concepută special pentru apărare activă și pentru a ajuta echipele SOC să combata cât mai rapid atacurile cibernetice încă din stadiile incipiente. Platforma Active XDR folosește tehnici de tip deception pentru a găsi, răspunde și neutraliza proactiv amenințările cibernetice. Folosind această platformă analiștii SOC au vizibilitate extinsă și pot detecta și bloca rapid atacurile unor infractori cibernetici sofisticați înainte ca daunele să fie făcute. De asemenea, ei pot efectua inspecții/analize detaliate ale atacurilor pentru a evalua dacă sistemele au fost compromise și să le readucă la operațiunile de business cât mai repede posibil la normal.  

„Soluţiile Fidelis integrează tehnologiile NDR, previn pierderea de date, frauda, asigură detecția și răspunsul endpoint-urilor, toate într-o singură soluție extinsă de detecție și răspuns. Acum echipele de securitate se pot concentra pe cele mai urgente amenințări și pot proteja datele sensibile, în loc să-și petreacă timpul validând și selectând mii de alerte din mai multe soluții de securitate punctuale.”, a declarat Doru Manea, CEO al grupului NetSafe.

Companiile sunt dezavantajate în lupta cu adversarii cibernetici. Amenințările infomatice sunt prezente peste tot și multe companii nu au o vizibilitate completă a mediului securității lor informatice, permițând atacatorilor cibernetici să se ascundă nedetectați în timp ce aceștia urmăresc date sensibile sau caută să împiedice funcționarea normală a operațiunilor comerciale. Fidelis ajută partenerii să depășească, să anticipeze situațiile și să lupte împotriva atacatorilor cibernetici la fiecare pas pentru a menține operațiunile comerciale și datele în siguranță. Pentru a avea avantajul decisiv, echipele de securitate trebuie să gândească ca adversarul lor și pentru a face acest lucru trebuie să aibă o vizibilitate mai mare în diferitele zone din spațiul lor cibernetic și să automatizeze capacitățile de detectare și răspuns.

Prin adăugarea noului vendor Fidelis Cybersecurity în portofoliul său, NetSafe Solutions își consolidează poziția pe piața regională. Noul parteneriat face parte din strategia grupului de a-și extinde portofoliul de produse și servicii, Fidelis Cybersecurity fiind al unsprezecelea furnizor care intră în portofoliul NetSafe, alături de alți lideri din industrie precum Fortinet, Ruckus Wireless - Commscope, Barracuda Networks, Ixia - Keysight Tehnologies, A10 Networks.

Despre Grupul NetSafe

Grupul NetSafe este unul dintre cei mai importanţi distribuitori cu valoare adăugată de soluţii şi produse IT pe segmentele de Security, Networking şi Wireless şi își desfăşoară activitatea în România, Bulgaria, Croaţia, Moldova, Slovenia. Compania are o experienţă de peste 17 ani în susţinerea creşterilor vânzărilor atât pentru vendorii pe care îi reperezintă, cât şi pentru partenerii săi de afaceri. Modul de business este distribuţia exclusiv prin intermediul partenerilor şi integratorilor de soluţii, a produselor Fortinet, Barracuda Networks, Ruckus - Commscope, Keysight, A10, Cofence, Nomadix, BackBox, LiveAction, Rackmount. Pe lângă distribuţia de echipamente, compania oferă servicii de suport tehnic, suport presales, post sales precum şi servicii de training pentru a ajuta partenerii să integreze rapid şi uşor soluţiile oferite.

Despre Fidelis Cybersecurity

Fidelis Cybersecurity ajută clienții să aibă o infrastructură de securitate mai sigură și puternică și combate întregul spectru de criminalitate cibernetică, furt de date și spionaj. Pentru adversarii cibernetici este mult mai dificil și mai scump să se infiltreze într-o companie, datorită inovației Fidelis Cybersecurity în Active XDR. Inovația constă în integrarea tehnologiilor de tip deception cu cele de detecție și răspuns pentru endpoint (EDR), rețea (NDR) și cloud. Prin unificarea acestor soluții, Fidelis ajută companiile să oprească amenințările de la cel mai comun punct de atact (endpoint-uri), să le întoarcă pentru a utiliza rețeaua ca să detecteze și remedieze complet amenințările și să implementeze tehnologii de tip deception pentru a crea capcane care opresc adversarii înainte de a avansa în infrastructura IT. Companii din cadrul topului 1000 Global, cât și instituții guvernamentele au încredere în Fidelis Cybersecurity, soluțiile sale fiind de multe ori ultima linie de apărare a infrastructurii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netsafe-solutions-srl/un-nou-partener-netsafe-solutions-este-distribuitor-pentru-fidelis-cybersecurity-in-regiunea-balcanilor-si-adriaticii