5 motive pentru a comanda mancare de la Delarte.ro

BUCURESTI - 14 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Serviciile de livrare mancare la domiciliu trebuie sa fie intotdeauna prompte, calitative si eficiente. De asemenea, cel mai important este ca mancarea sa fie calda, proaspata si cu adevarat savuroasa. Delarte.ro iti garanteaza servicii excelente de livrare mancare delicioasa la domiciliu.

5 motive pentru a comanda mancare de la Delarte.ro

1.Noi livram oriunde in Bucuresti: sectoarele 1-6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura. Ajungem la tine intr-un timp scurt si iti oferim posibilitatea de a plasa comanda atat online cat si telefonic.

 

2.Preparatele noastre sunt absolut savuroase, calitatea gustului fiind conferita de ingredientele proaspete si naturale pe care le utilizam pentru a realiza fiecare mancare. Noi nu folosim produse congelate sau aditivi alimentari, bazandu-ne doar pe savoarea ingredientelor naturale.

 

3.Delarte iti pune la dispozitie o gama extrem de variata de preparate, pentru ca tu sa poti savura exact ceea ce iti place. De la pizza coapta in cuptorul cu lemne, paste, grill, pana la supe si meniuri cu mancare gatita, iti oferim zilnic preparate delicioase pentru ca fiecare masa sa fie un festin.

 

4.Serviciile noastre sunt realizate la cel mai inalt nivel de profesionalism. De la preluarea unei comenzi, pana la livrarea acesteia la domiciliu sau la birou, intreg procesul este unul rapid si eficient realizat. Mai mult, compania DelArte este autorizata HACCP, respectand astfel cele mai inalte standarde de igiena si calitate a produselor.

 

5.Mancarea de la DelArte nu este doar un deliciu absolut, dar are si un pret mic. Orice client DelArte a fost pe deplin multumit si a revenit cu drag ori de cate ori a vrut sa comande ceva bun.

 

Pentru livrare mancare la domiciliu  si birou, nu ezitati sa accesati site-ul bucatariei DelArte www.delarte.ro.

 

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE:   www.delarte.ro

ORANGE:    0755.487.273

                 0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX:           021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.