Accesorii craft – de acum si pe www.officedirect.ro!

BUCURESTI - 22 iulie 2013

Comunicat tip General in Internet

Inspiratie, creatie, arta...pentru pasionati, magazinul de papetarie Office Direct le propune o selectie de produse de cea mai buna calitate.

Set creatie copii FABER-CASTELL Planete

Set creatie copii FABER-CASTELL Planete

Profitati de o larga selectie de accesorii craft: margelute sidefate, sarma plusata, fire pentru impletit, fetru, lipici glitter, perforator hobby, embos hartie, pana la pene craft si ochi mobili.

Tot la capitolul creatie, magazinul vine in intampinarea clientilor sai cu produse precum: acuarele, tempera, guase, dar si accesorii pentru pictura. Toate sunt de cea mai inalta calitate si sunt create de producatori renumiti. Pentru cei mai mici, magazinul le ofera diverse seturi si carti de colorat, jocuri puzzle sau seturi de creatie. Acestea le vor dezvolta imaginatia si latura creativa si vor petrece timpul cu activitati foarte indragite.

Vizitati magazinul online www.officedirect.ro pentru a descoperi cele mai atractive produse pentru arta si creatie: accesorii craft, hartie quilling si origami, precum si seturile de creatie pentru copii.

Pe langa aceste produse destinate activitatilor de arta si creatie, din magazin mai puteti comanda: accesorii pentru birou, produse pentru organizare si arhivare, accesorii it, instrumente de scris, tehnica de birou, consumabile imprimanta, dar si rechizite scolare. Pentru a identifica intr-un mod facil ceea ce va intereseaza, site-ul este structurat pe categorii si subcategorii. De asemenea, filtrele si functia de cautare va ajuta sa gasiti rapid ceea ce aveti nevoie!

Office Direct este la dispozitia clientilor persoane fizice, dar si juridice. Profitati de cele mai mici preturi de pe piata, de sfaturi pertinente din partea unei echipe de vanzari cu experienta, si de produse de calitate,  oferite de cel mai popular magazin de papetarie online.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.