Agende 2015 – Pentru planificarea eficienta a activitatilor!

BUCURESTI - 15 octombrie 2014

Comunicat tip General in Afaceri


Indeplinirea activitatilor de serviciu sau organizarea propriului business in mod eficient incepe, fara indoiala, printr-o planificare atenta, riguroasa a programului zilnic/ saptamanal!

Agenda A4 Herlitz 2015

Agenda A4 Herlitz 2015

In acest sens, agendele datate sau nedatate se dovedesc a fi indispensabile pentru aproape orice angajat, in aproape orice domeniu de activitate. Pe langa notarea si structurarea activitatilor de realizat, agenda este folositoare atat pentru programarea in general a unei zile/ saptamani de lucru – dar iti vei marca si orele stabilite pentru intalniri cu clienti, furnizori, parteneri de afaceri sau alte informatii importante pentru tine si activitatea ta.

Disponibile in diverse formate, dimensiuni, culori si design, in magazinul online Office Direct poti opta pentru agenda potrivita tipului tau de activitate.

Agende 2015 HERLITZ – disponibile de acum pe www.officedirect.ro
Pentru ca ne dorim sa oferim produse de calitate, si mai ales, cu un excelent raport pret-calitate pentru clientii nostri, am optat pentru introducerea in oferta noastra a marcii de agende HERLITZ.
Din oferta, puteti opta pentru agende datate, in formatele A4 sau A5, disponibile intr-o gama larga de culori, iar ca design, puteti comanda de la cel mai simplu model, pana la cele DeLuxe. Special pentru femei, recomandam Agenda zilnica datata A5, cu motive diverse, chic, de calitate si foarte atragatoare: Mandala, Paisley, Bufnite, Dungi, Karo sau Romantic.

Pentru birou, in aceeasi categorie din magazinul online, mai pot fi comandate calendare 2015 triptice, de perete, care se pot personaliza.

Conceptul HERLITZ
Conceptul marcii HERLITZ include o gama sortimentala complexa, respectiv mai mult de 2000 de articole de papetarie, birotica dar si instrumente de scris. De la un an la altul, gamele sunt extinse cu aproximativ 50 de produse noi. In plus. Pentru a corespunde cerintelor consumatorilor si standardelor tot mai ridicate din piata, peste 300 de articole sunt proiectate din nou si apoi imbunatatite.

Calitatea exceptionala a produselor create a impus marca HERLITZ la nivelul sistemelor de referinta ale consumatorilor.

Atuul HERLITZ este ca ofera produse ce au la baza ultimele tehnologii, ce raspund celor mai exigente cerinte de calitate si, bineinteles care contribuie la protejarea mediului inconjurator!

Office Direct: furnizorul tau de papetarie!
Indiferent ca ai nevoie de produse de papetarie pentru acasa, pentru birou sau organizezi un eveniment sau daca ai nevoie de articole pentru la scoala, apeleaza cu incredere la Office Direct. Ce ne recomanda: cele mai mici preturi la toate categoriile de produse, livrare rapida oriunde in tara si, nu in ultimul rand, un foarte bun raport pret-calitate.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.