Alegerea unui carucior sport usor de manevrat

BUCURESTI - 26 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Caruciorul sport trebuie sa fie usor de manevrat, pliere compacta, inclinare spatar cu mai multe pozitii.Cititi toate detalii pentru alegerea unui carucior sport perfect.

Carucior sport

Carucior sport

 Cumpara intotdeauna un corucior sport in functie de nevoile tale.Un raport foarte bun calitate pret gasiti in magazinul nostru online Lacopii.ro 

Lacopii.ro

Daca aveti nevoie de un carucior usor de manevrat si care sa va ocupe cat mai putin spatiu de depozitare si transport, ati putea lua in considerare carucioarele sport sau carucioare tip umbrela.Carucioare sport sunt acele carucioare usoare, ideale pentru plimbari in aer liber si jogging. Datorita suspensiilor flexibile, cadrului din aluminiu, sistemului de franare, rotilor pivotante 360 grade, dar si a dotarilor suplimentare, aceste carucioare sunt ideale pentru parintii activi care prefera plimbarile lungi in parc sau activitatile fizice.Scaunele sunt foarte comode, reglabile si usor de manevrat, iar spatiile de depozitare permit folosirea acestora la cumparaturi sau alte activitati zilnice.
 Majoritatea cantaresc foarte putin sub 10 kg si sunt cele mai compacte si usor de transportat.
Deoarece aceste carucioare sunt foarte compacte si nu ocupa mult spatiu, unii parinti pastreaza cate unul de rezerva in portbagajul masinii pentru orice eventualitate.
Carucioarele sport  au un sistem de pliere simplu, avand un cadru simplu.
Unele dintre acestea sunt prevazute cu elemente de confort care se regasesc si la carucioarele simple/standard
-spatar reglabil pentru pozitie de somn,
-suport pentru pahar pe maner,
-cos pentru cumparaturi sub sezutul copilului.
Acest tip de carucior se recomanda, in general, pentru copiii care pot sta in pozitia sezut fara ajutorul parintelui.
Cu toate acestea, carucioarele cu mai multe pozitii de inclinare a spatarului pot fi folosite si pentru copii mai mici. In orice caz acest tip de carucior este perfect pentru copii mai mari, care deja au inceput sa mearga.

Magazinul nostru online Lacopii.ro va ofera carucioare sport copii recomandate de la 6 luni la 3 ani, carucioare sport cu pliere tip umbrela, compacte, usor de folosit si transportat.Lacopii.ro comercializeaza marci renumite de carucioare sport : Carucioare sport Jane, Carucioare sport Cybex, Carucioare sport Bertoni, Carucioare sport Hauck, Carucioare sport Pierre Cardin, Carucioare sport DHS, Carucioare sport Inglesina.Un carucior sport usor de pliat si transportat va va fi intotdeauna de ajutor in plimbarile cu copilul dvs.

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.