Analizele de sange in sistem vacutainer

BUCURESTI - 17 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Medicina actuala se bazeaza pe foarte multe ustensile inovatoare care presupun o munca mai curata si o siguranta mai sportita, fata de ce reprezenta mediul spitalicesc in secolele trecute.

Analizele de sange in sistem vacutainer

Orice analiza de sange pe care suntem obligati sa o facem anual, presupune recoltarea sangelui venos in vederea stabilirii diagnosticelor.  Materialul recoltat se colecteaza in vacutainere, recipiente ce reprezinta tuburi din plastic sau sticla care rezista la temperaturi variate sub care compozitia sangelui este analizata. Aceste metode fac parte din sistemul medical performant care s-a dezvoltat de-a lungul anilor, plasand igiena si mediul steril la un nivel mult mai avansat.

Instrumentalul medical reprezinta calea cea mai rapida de contaminare daca acesta nu este pastrat in conditii de siguranta, iar sanatatea omului este elementul central care trebuie protejat indiferent de situatie. Institutiile spitalicesti de stat sau private folosesc vacutainere cu gel, care au rolul de a separa serul din sange pentru a se obtine un rezultat cat mai exact al analizei.  Aceste recipiente sunt deosebite prin culoarea capacului care sugereaza totodata si tipul de analiza ce trebuie efectuat.

Pentru a indeplini intodeauna conditiile impuse de normele privind igiena in sistemul medical, magazinul online Bizmed.ro, furnizeaza ustensile medicale de la manusi din latex, consumabile medicale, fese medicinale, vacutainere Kima si vi le ofera la preturi avantajoase. Calitatea produselor respecta standarde inalte iar clientii nostrii sunt mereu pe primul plan.

Alegeti sa reprezentati cu onoare si demnitate toate serviciile din domeniul medical, folosind echipamente de ultima clasa care va usureaza munca si va ofera protectie intr-un mediu atat de expus.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.