Anvelope de vara ieftine!

BUCURESTI - 30 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Potrivit legislaţiei în vigoare, anvelopele devin obligatorii în condiţii meteo specifice fiecarui sezon si nu trebuie tinute pe masina mai mult decat permite conditia lor din fabrica.

Anvelope de vara ieftine!

Ni s-au tot adus la cunostinta informatii cum ca multi soferi folosesc pana iarna tarziu modelele de anvelope vara si pun astfel in primejdie viata celorlalti participanti la trafic. Situatia inversa este deasemenea o problema ingrijoratoare deoarece un autovehicul care ruleaza cu cauciucuri de iarna la peste 15 grade Celsius poate dauna sigurantei rutiere si ingreuna mersul masinii.

Daca tot suntem in plin sezon cald si inca nu ati facut transferul de la rece la cald al cauciucurilor masinii dumneavoastra va invitam sa cumparati anvelope vara ieftine din magazinul nostru iar noi vi le livram in timp rezonabil.

Cauciucurile de vara sunt mai tari pentru a evita uzarea lor prematura la temperaturi ridicate si au un profil ce preintampina fenomenul de acvaplanare. Sunt ideale pentru a circula cand temperatura depaseste 7 grade Celsius.

 Accesati site-ul anvelopashop.ro pentru a achizitiona modelul potrivit de anvelope vara online pentru masina dumneavostra.

Dupa ce le veti monta veti simti diferenta in mers odata ce reglati paralelismul si unghiurile de convergenta.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.