Anvelopele all-season sunt o alegere buna?

BUCURESTI - 12 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Anvelopele all season sunt concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul anului. Acestea sunt construite sa ofere stabilitate si o aderenta buna pe drumuri aflate in diverse conditii.

Anvelopele all-season sunt o alegere buna?

Anvelopele sunt de trei tipuri: anvelope de vara, anvelope de iarna si asa numitele anvelope allseason. Primele doua tipuri sunt destinate acelor perioade din an care sunt specificate in denumire. In ceea ce priveste anvelopele all season, acestea ar trebui sa fie potrivite atat pentru temperaturi mai ridicate, cat si pentru conditiile de iarna.

Anvelope auto allseason trebuie să poarte simbolurile M şi S pentru a fi acceptate de noua legislaţie. La anvelopele all-season trebuie sa fiti foarte precauti si sa discerneti limpede cand facetii achizitia.

Elementele de identificare a uneii anvelope all-season adecvata si omologata pentru sezonul rece sunt urmatoarele:
- marcajul M+S (Mud & Snow -noroi plus zapada
- pictograma cu fulgul de nea,
- pictograma cu creasta de munte(creasta alpina)

Trebuie sa fiti atenti la anvelopele care au cele trei marcaje, dar sunt realizate in conditii nesigure, respectiv nu sunt embosate (in relief), ci sunt stantate (in adancime) de catre diversi "comercianti" oportunisti.

Ca o regulă generală, pentru a menţine controlul şi stabilitatea autoturismului ar trebui să instalaţi cauciucuri identice pe toate roţile sale.

Este bine de stiut ca cei care au cauciucuri allseason nu trebuie sa isi cumpere si anvelope de iarna. Anvelopele all seasons,  promit aproape aceleasi performante pe zapada precum cauciucurile de iarna, fara a face un compromis prea mare la capitolul aderenta in timpul sezonului cald.

Avantajul unui serviciu complet pentru rotile masinii dumneavoastra il constituie colaborarea permanenta cu service-ul de anvelope si jenti, service omologat RAR, dotat cu utilaje profesioniste, avand personal experimentat oricand pregatit sa raspunda cerintelor dumneavostra. Va invitam sa vizionati magazinul online cu anvelope autosi jante auto, nu ezitati sa ne contactati pentru ca numai impreuna vom lua decizia potrivita,www.anvelope-roti.ro


Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.