Aparate auditive performante la cele mai bune preturi!

BUCURESTI - 3 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Aparatul auditiv va face parte din viata dumneavoastra, devenind parte integranta din activitatile dumneavoastra zilnice.

Aparat auditiv

Aparat auditiv

Hipoacuzia este o afectiune grava care poate ridica probleme sociale si economice semnificative pentru persoane, familii si comunitati. Exista trei tipuri de hipoacuzie: usoara, moderata si severa (profunda). Persoanele hipoacuzice traiesc intr-o lume in care ceilalti se asteapta ca ele sa auda normal. Ele pot fi ridiculizate, ignorate sau pot deveni tinta constata a furiei si frustrarii familiei, colegilor sau chiar a unor straini.

Cercetarile au dovedit ca folosirea aparatelor auditive are un efect pozitiv asupra multor aspecte ale vietii: imbunatatirea relatiilor interpersonale, inclusiv a relatiilor de intimitate, ameliorarea comunicatiilor disfunctionale, reducerea discriminarilor, reducerea nervozitatii si a furiei, imbunatatirea starii generale de sanatate si reducerea incidentei durerilor.

Aparatele auditive sunt  ideale pentru persoanele care au deficiente de auz. Acestea au un design ergonomic , fiind foarte comode si pot capta sunetul din mai multe surse. Amplifica toate sunetele indiferent daca persoana este intr-o incapere sau in aer liber.

Exista trei tipuri de aparate auditive: invizibile care sunt introduse in canalul auditiv extern, incat nimeni nu observa ca purtati aparate auditive, intraauriculare si retroauriculare. Datorita ultimelor descoperiri in domeniu, aparatele auditive de ultima generatie sunt atat de mici incat sunt, practic, invizibile. In ciuda dimensiunilor reduse, nu s-a facut nici un compromis in calitatea reproducerii sunetului, care este transmis cu claritate.

Daca sunteti nevoit sa achizitionati un aparat auditiv trebuie sa tineti cont de urmatoarele aspecte: pret, stil de viata, activitati, mediul in care veti fi si deci ce nevoi speciale vor aparea in acele locuri.  Astfel veti putea opta intre un aparat auditiv cu baterii sau unul reincarcabil, unul intraauricular (in ureche) sau extraauricular (dupa ureche) sau de ce nu, unul cu fir.

Ingrijind cu atentie aparatul tau auditiv, ii vei pastra functionalitatea pentru mai multi ani si vei reduce riscul ca ele sa ajunga in service cu diverse probleme datorate folosirii zilnice. Cand nu folositi aparatul auditiv pastrati-l intr-un loc sigur. Cand transportati aparatul auditiv puneti-l in cutia lui speciala. Daca nu folositi un timp indelungat aparatul auditiv trebuie sa-i scoateti bateria.

Pe www.comenzi.ro gasiti o gama variata cu cele mai inovative si performante aparate auditive provenind de la firme ca Sanitas,  Kanfo sau Beurer.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.