Aparatul de aerosoli cu piston Emed A1000

BUCURESTI - 17 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Aparatul de aerosoli cu piston Emed A1000 este foarte usor de folosit pentru tratamentul facut acasa, poate fi utilizat atat de copii cat si de adulti, el transforma medicamentele lichide in particule foarte fine, usor de inhalat.

emed A1000

emed A1000

Aparatul de aerosoli Emed A1000 este certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru "dispozitiv medical", produsul este fabricat in Italia, ideal pentru copii mici si persoanele care au dificultati in inhalarea dozelor masurate dar si persoanelor cu astm sever.

Aparatul de aerosoli cu piston Emed A1000 este ideal pentru tratarea afectiunilor respiratorii: tulburari pulmonare, traheita, bronsita, sinuzita, alergii si raceli.Cu ajutorul unui piston, medicamentul lichid este transformat in particule microscopice. Poate fi nebulizat orice tip de medicament, inclusiv cele uleioase care sunt folosite de regula in pediatrie.
Produsul contine: masca adult, masca pediatrie, piesa bucala, tub, cupa nebulizare, compartiment pentru depozitarea accesoriilor.

Detalii tehnice Aparate aerosoli cu piston Emed A1000:

    Dimensiuni produs (cm) L = 17 l = 17, h = 13
    Greutate produs (kg) 1,56
    Marimea medie a particulelor: <5 pm MMAD
    Alimentare: 230V, 50Hz
    Presiune maxima de aer: 1,7 ÷ 2,3 bar
    Debit de aer maxim: 13 ÷ 17 l / min
    Utilizare intermitenta: 20 min ON/40 min OFF
    Nivel de zgomot: 56 dB
    Alimentare la priza
    Garantie: 2 ani
    Produs fabricat in Italia

Pentru mai multe informatii si detalii despre aparate aerosoli puteti vizita magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!