Articole medicale de unica folosinta - MKD Professional Shop

BUCURESTI - 11 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cu un personal tanar si dinamic, competent si entuziast, mereu in ajutorul dumneavoastra, suntem o companie in plina dezvoltare ce va ofera produse de calitate la preturi rezonabile. Firma noastra vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta competitiva si variata, completata periodic cu produse noi in functie de solicitarile pietei.

Combinezoane de unica folosinta

Combinezoane de unica folosinta

Eforturile noastre sunt indreptate continuu catre satisfacerea optima a cerintelor clientilor nostri si cresterea calitatii serviciilor, fapt pentru care, va oferim:
-Livrari "door-to-door" asigurate de catre agentii nostri de vanzari si distributie
-Contacte directe cu clientii, prin vizitele agentilor de vanzari si prin operatorii telephone sales
-Aprovizionare si disponibilitate constanta a produselor
-Cele mai bune oferte de pret pentru distribuitori.

Suntem importatori si distribuitori de manusi de unica folosinta pentru industria medicala, saloane de infrumusetare, laboratoare, industria chimica, service-uri auto, industria alimentara.

Imbracamintea de unica folosinta precum: bonete, halate, sorturi, combinezoane, cotiere, acoperitoari incaltaminte… ofera protectie atat personalului cat si spatiilor pentru a evita raspandirea microorganismelor si transmiterea de microbi. In plus, materialul din care sunt confectionate permite eliminarea caldurii si umiditatii in exterior, garantand confortul in timpul lucrului. Halatele si combinezoane de unica folosinta, ofera protectie atat corpului protejandu-l de praf si mizerie cat si spatiilor pentru a evita raspandirea microorganismelor si transmiterea de microbi.

Husele si cearceafurile de unica folosinta sunt utilizate in centrele de infrumusetare cabinet cosmetic si saloanele de masaj . Sunt igienice si confortabile, dau un aspect curat si ingrijit salonului, conferindu-I clientei incredere in utilizarea serviciilor dumneavoastra. Sunt ideale pentru uz cosmetic si medical. Ofera o protectie permanenta atat pentru pacient cat si pentru saltele.

Acoperitori pantofi (botosi de unica folosinta) sunt din polietilena, cu elastic in perimetru. Sunt utilizati pentru a pastra spatiile curate: in spitale, clinici si cabinete medicale, saloane de masaj, gradinite, in constructii pentru cei ce lucreaza in amenajari interioare, pentru vizitatori, de catre firmele de curatenie ... practic se folosesc in orice situatie ce necesita pastrarea curateniei spatiului de lucru. Acoperitoarele de maneci ( cotierele de unica folosinta) protejeaza manecile uniformelor de lucru (halatelor) de mizerie.

Aparatoarele pentru incaltaminte protejeaza impotriva contaminarii sale si, totodata, asigura un inalt nivel de curatenie in salile unitatilor sanitare. Se pot utiliza in diverse domenii:
- vizite in fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curate
-pentru amenajari interioare - pt mentinerea spatiilor, curate
- in gradinite
-pentru firme de curatenie.

Echipa MKD Professional Shop va asigura de intreaga sa disponibilitate si vine in ajutorul dumneavoastra pentru  orice alte informatii legate de produse, oferte de pret sau informatii date tehnice produse.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.