Aspirator Nazal Baby Nose Vacuum 2014 Lanaform

BUCURESTI - 18 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Aspiratorul nazal, Baby Nose Vacuum de la Lanaform, este usor de folosit si permite parintilor sa rezolve problemele unui nasuc infundat, dar si sa-i ofere bebelusului o ingrijire nazala zilnica, permitandu-i acestuia sa respire usor tot timpul.

Aspirator nazal Baby Nose Vacuum Lanaform

Spre deosebire de adulti, copii nu pot sa isi sufle singuri nasucul pentru a elimina secretiile in exces. Mai mult, pana la varsta de 6 luni bebelusul nu prea respira pe gura, ceea ce face ca un nas infundat sa se simta mult mai rau. Pediatri recomanda indepartarea frecventa a acestor secretii nazale prin folosirea unui tip de aspirator nazal, Baby Nose Vacuum de la Lanaform, atat pentru a inlatura disconfortul  respirator produs de aceste secretii, cat si pentru a preveni extinderea procesului infectios la nivelul urechii.

Congestie nazala este rezultatul blocarii pasajelor nazale prin  acumularea de mucus sau prin congestia nazala (adica inflamarea vaselor de sange situate la nivelul pasajelor nazale).
Pe langa clasica pompita folosita de parintii nostri pentru aspirarea secretiilor nazale, actual exista multe modele de aspiratoare nazale electrice, mult mai performante si mai confortabil de utilizat, atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Aspirarea secretiilor nazale este extrem de importanta mai ales in cazul nou-nascutilor care respira doar pe nas . Congestia nazala poate interfera cu alaptarea, producand disconfort mare bebelusului.
In cazul in care mucozitatile nu sunt evacuate la timp, infectia se poate raspandi la sinusuri si ulterior la urechi, aparand complicatii precum sinuzitele sau otitele.

Aspiratorul nazal este un dispozitiv ce functioneaza pe baza de baterii si este usor de transportat si folosit. Capatul moale din silicon se introduce in nara bebelusului, apoi se apasa un buton si trebuie tinut pe pozitie pana cand aspira mucusul.
Produsele de acest gen de pe piata de profil trebuie sa fie certificate si foate sigure pentru nou-nascutii atat de sensibili.

Baby Nose Vacuum de la Lanaform are un mecanism puternic de aspirat, care poate curata incet si sigur secretiile copilului fara riscuri de nici un fel.
Baby Nose Vacuum de la Lanaform este simplu de utilizat, silentioas si usor de folosit.
Prezinta componente usor de sterilizat precum duzele si containerele de colectare usor de introdus in sterilizatoarele pe care le aveti la indemana.

Aspiratorul nazal de la Lanaform este usor, compact si are un maner ergonomic conceput astfel incat, sa fie manuit usor si confortabil de utilizat ori de cate ori copilul are nevoie, la domiciliu sau in calatorie.
Aparatul se opreste automat atunci cand nu mai este in uz pentru a economisi energia bateriilor.
Este dotat cu doua duze de marimi diferite.

Caracteristici tehnice Baby Nose Vacuum de la Lanaform:

Presiunea nazale: 450 mm Hg (60kPa)Se distribuie impreuna cu duze de marimi diferiteContinua de alimentare 3V (2 x baterii AA nu sunt incluse)Dimensiuni: 15.4 x 4.2 x 7 cmGreutate: 0.127 kg

Pentru mai multe detalii si informatii vizitati magazinul online www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/aspirator-nazal-baby-nose-vacuum-2014-lanaform