Ati montat anvelopele de iarna pe masina?

BUCURESTI - 13 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pentru ca iarna activitatile obisnuite par mai greu de efectuat, si condusul autovehiculelor poate intampina probleme atunci cand carosabilul este acoperit cu polei sau zapada inghetata.

Ati montat anvelopele de iarna pe masina?

In primul rand, cand prognoza meteo anunta precipitatii caracateristice iernii, indicat ar fi sa mergem la primul service auto pentru a ne monta modelele de anvelope iarna detinute in trusa de accesorii a masinii inca de acum doua sau trei sezoane.

Cei care s-au hotarat sa opteze pentru alte cauciucuri iarna si vor sa aleaga un model sigur si performant, pot intra pe site-ul anvelopearagrup.ro, unde au la dispozitie o selectie mare de modele fabricate de diferiti producatori care ofera garantie pe o perioada indelungata.

Cauciucurile destinate sezonului rece trebuie sa fie moi, sa indeplineasca o distanta mica de franare si sa asigure deplasarea liniara pe carosabilul umed si alunecos.  De asemenea nu este indicat sa circulam cu anvelope auto iarna cand temperatura exterioara depaseste 7 grade Celsius deoarece proprietatile acestora se pierd iar sofatul devine greoi si galagios. 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.