Avantaje generale ale scaunului auto Kiwy SLF123

BUCURESTI - 25 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Scaunele auto fabricate din materiale rezistente pot salva viata copiilor. Considerati avantajele generale ale unui scaun auto Kiwy SLF123 atunci cand doriti sa comandati un scaun auto pentru copilul dvs.

Avantaje generale ale scaunului auto Kiwy SLF123

In timpul unui accident rutier copiii mici sunt cei mai vulnerabili. Solutia ideala pentru a garanta maxima siguranta a celor mici este ca familiile sa investeasca intr-un scaun auto de calitate. Scaunul auto Kiwy SLF123 a fost fabricat in Italia de un grup de specialisti in domeniul sigurantei copiilor. Descoperiti toate beneficiile oferite de acest scaun si analizati cu grija structura inovatoare a acestui produs.

     Parintii trebuie sa ia in considerare atat greutatea cat si varsta copiilor inainte de a achizitiona un scaun auto. Modelul Kiwy SLF123 face parte din categoria de scaune auto 9-36 kg, el a fost proiectat pentru a garanta bunastarea copiilor cu varste intre 9 luni si 11 ani. Instalarea acestui produs se face foarte usor cu ajutorul sistemului isofix si centura de siguranta a masinii, iar centurile de siguranta ale scaunului au un sistem de prindere in 5 puncte. Acest articol pentru copii a fost proiectat in conformitate cu standardele internationale de siguranta.

     Designul sportiv creeaza o impresie moderna. Mai mult, spatarul scaunului se inclina dupa bancheta masinii pentru a asigura confortul micutului. Familiile pot face o investitie pe termen lung prin achizitionarea unui scaun auto Kiwy SLF123. Spatarul acestui scaun se regleaza dupa inaltimea micutului avand nu mai putin de 8 pozitii de reglare. De asemenea, suportul pentru cap este si acesta reglabil.

      Materialele speciale utilizate in fabricarea unui scaun auto Kiwy SLF123 ofera o experienta placuta copiilor mai ales in timpul unor excursii sau drumuri mai lungi. Pentru a cumpara scaunul potrivit pentru micutul dumneavoastra este indicat sa verificati rezistenta si stabilitatea acestor produse. Noul model de scaun auto este dotat cu diferite accesorii precum: cotiere, tetiere reglabile si un buzunar lateral pentru jucarii si alte lucruri. Aceste elemente ii conving pe copiii ca, in timpul unei calatorii este mai relaxant si mai sigur sa stea in scaunul lor modern.

       Insa, cele mai importante avantaj eoferite de Kiwy SLF123 sunt: sistemul de fixare isofix si sistemul de protectie laterala care ii fereste pe copiii de accidentari in cazul unui impact. In urma unor coliziuni laterale acest sistem SIP garanteaza protectia maxima a micutului dumneavoastra. Produsul lansat de compania italiana beneficiaza si de certificatul de siguranta ECE R44-04. Potrivit specialistilor, scaunul auto se instaleaza cu fata inspre directia de mers.

     Este important de retinut ca modul de utilizare al unui scaun auto Kiwy SLF123 difera in functie de varsta copiilor. De la 9 luni pana la 4 ani scaunul se va instala cu ajutorul sistemului isofix si cu centura masinii, insa, copilul va fi protejat de centura de siguranta a scaunului. In cazul copiilor cu varste intre 3-11 ani centura de siguranta al scaunului auto nu se mai foloseste. se utilizeaza numai centura autovehiculului.

 

Pentru mai multe detalii despre scaun auto Kiwy SLF123 si alte modele de scaune auto copii sau scaune auto cu isofix vizitati  www.bebecarucior.ro.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.