Aventura celor mici poate incepe!

BUCURESTI - 15 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Activitatea cea mai indragita de copii in sezonul cald este plimbarea cu bicicleta in parc sau pe aleile din curte sau din cartierul in care locuiesc.

Aventura celor mici poate incepe!

Datul la pedale ii solicita foarte mult, dar cum cei mici debordeaza de energie nimic nu ii poate opri din aceasta distractie mult asteptata.

Sa le luam pe rand. Prichindeii care au abandonat de curand caruciorul si simt nevoia unei independente din punct de vedere fizic au ca optiuni modelele de triciclete copii, fabricate din materiale usoare care le fac usor de manevrat. Cadrul este gandit in asa fel incat celui mic sa ii fie usor sa pedaleze iar ghidonul are dimensiunea potrivita structurii lor anatomice, incat nu se va forta sa pastreze un drum corect.

Pentru cei trecuti de varsta de 5 sau 6 ani gasim potrivite tipurile de biciclete copii mai inalte carora li se pot atasa, la nevoie, roti ajutatoare, in cazul in care cel mic nu dobandeste o siguranta in mers. Acestea sunt disponibile in diferite culori destinate atat baietilor cat si fetitelor iar design-ul este unul retro avand atasat in fata sau in spate cate un cosulet pentru depozitarea lucrurilor personale.

In ceea ce priveste modelele de karturi copii, descoperim o gama variata ce aminteste de adevaratele curse de pe circuit chiar daca aceastea se urnesc din loc cu ajutorul pedalelor. Karturile se adreseaza si baietilor si fetelor si reprezinta un mijloc excelent de transport  care nu solicita decat picioarele la capacitate maxima. Sunt fabricate dintr-un cadru de metal usor si au ca dotari roti gonflabile si scaun confortabil.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.