BANINNI – Un nou brand, in Romania

BUCURESTI - 28 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Cu scopul de a raspunde cat mai multor cerinte ale clientilor sai, care se arata interesati de noutatile aparute pe piata europeana a articolelor pentru copii si bebelusi, SC Maxim Deco Brands SRL, detinatorul magazinului on-line www.lacopii.ro, a introdus in Romania brandul BANINNI - produse belgiene, destinate copiilor, inca de la primele luni de viata ale acestora.

Leagan Electric Dodoli - Baninni

Cu produsele BANINNI, micutul tau este pe maini bune! Avem tot ceea ce si-ar putea dori o mama, pentru copilul ei. Acest BRAND este o garantie a produselor de inalta calitate. Fiindca - asa cum stii - copiii de astazi devin adultii de maine, incurajeaza-ti copilul sa se dezvolte, sa invete si sa se distreze!

Lacopii.ro

Cu scopul de a raspunde cat mai multor cerinte ale clientilor sai, care se arata interesati de noutatile aparute pe piata europeana a articolelor pentru copii si bebelusi, SC Maxim Deco Brands SRL, detinatorul magazinului on-line www.lacopii.ro, a introdus in Romania brandul  BANINNI - produse belgiene, destinate copiilor, inca de la primele luni de viata ale acestora.

‘’LaCopii.ro , un jucator cu experienta pe piata locala, activeaza la nivel national, inca din 2008. Ca atare, portofoliul de clienti este unul bogat, bazat, in mare, masura pe clienti fideli, care revin la noi, datorita gradului mare de satisfactie. De-a lungul anilor, am observat faptul ca parintii au devenit din ce in ce mai informati, iar proaspetele mame, tot mai exigente, cu privire la calitatea produselor destinate micutilor lor. Din acest motiv, am decis sa aducem pe piata locala brandul Baninni’’

Un criteriu  important si hotarator, in alegerea unui articol destinat copilului – in special unul care se preconizeaza a fi utilizat timp indelungat, cum ar fi leagane si balansoare electrice, centre de activitate complexe sau carucioarele – este durabilitatea acestora. Si, fireste, pretul lor!  ‘’Mamele sunt tot mai chibzuite, cand vine vorba de alcatuirea unui trusou. Doresc  calitate si inovatie, insa fara costuri exorbitante. Tocmai aceasta cerinta este satisfacuta de catre gama Baninni, disponibila in magazinul on-line www.lacopii.ro.   Calitatea produselor noastre este ireprosabila, comparabila cu cea a oricarui brand de top din Europa. Totusi,  preturile practicate sunt fara concurenta! Este modul nostru de raspunde cerintelor parintilor si de a le multumi ca ne-au ramas alaturi, peste ani’’, a declarat reprezentanta Maxim Deco Brands.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/baninni-un-nou-brand-in-romania