Beneficiaza acum de servicii exceptionale de livrare mancare la domiciliu! – Delarte.ro

BUCURESTI - 11 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Bucataria DelArte te asteapta cu peste 150 de preparate gatite, fiecare mancare fiind o simfonie a gusturilor. Comanda online sau telefonic si ajungem la tine acasa sau la birou, intr-un timp scurt, pentru ca tu sa beneficiezi de o masa proaspat preparata, calda si absolut delicioasa.

Beneficiaza acum de servicii exceptionale de livrare mancare la domiciliu! – Delarte.ro

Nu conteaza in ce zona a Bucurestiului locuiesti, pentru ca noi livram oriunde: sectoarele 1-6, Bragadiru, Magurele, Domnesti, Clinceni, Buda, Mihailesti, Chiajna si Soseaua de Centura. Fie ca ti-e pofta de o pizza adevarata preparata in cuptorul cu lemne din ingrediente proaspete si naturale, fie ca doresti sa savurezi o mancare gatita, te asteptam sa accesezi site-ul nostru pentru a beneficia de un meniu cu adevarat diversificat si delicios.

 

Pe site te asteptam cu numeroase oferte, fiecare client DelArte fiind deosebit de important. Noi utilizam doar ingrediente naturale si proaspete, compania DelArte este autorizata HACCP, iar fiecare membru ce face parte din personalul nostru este intruit si calificat in domeniul sau de activitate. Maestrii nostri bucatari prepara zilnic bucate de care te vei indragosti de la prima degustare. Cine incearca o data mancare de la DelArte, cu siguranta va reveni.

 

Pentru a te bucura de o masa savuroasa iti punem la dispozitie o gama variata de meniuri, pentru a avea parte de o masa echilibrata.

Livrare mancare sector 5, comanda minima 20 lei

Livrare mancare sector 4, sector 6 comanda minima 50  lei

Livrare mancare sector 1, 2, 3 comanda minima 100  lei

Livrare mancare Bragadiru, Clinceni comanda minima 20  lei

Livrare mancare Magurele. Domnesti, Jilaba comanda minima 50  lei

Livrare mancare Soseaua de Centura, comanda minima 30  lei.

 

Pentru livrare mancare la domiciliu si birou, nu ezitati sa accesati site-ul bucatariei DelArte www.delarte.ro.

 

Program livrari luni-duminica 10-23

WEBSITE: www.delarte.ro

ORANGE: 0755.487.273

                   0753.352.783

VODAFONE: 0733.352.783

FIX: 021.780.25.00

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.