Birotica si papetarie pentru tine si biroul tau!

BUCURESTI - 30 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul nostru online www.zenon.ro reprezinta solutia ideala de a comanda produse de birotica si papetarie, atat pentru echiparea completa a biroului, cat si pentru uz personal. De aceea, noi venim in intampinarea clientilor nostri cu produse de birotica si papetarie de cea mai inalta calitate si performanta la preturi foarte bune.

Tabla magnetica - 45 x 60 cm

Tabla magnetica - 45 x 60 cm

Zenon.ro iti aduce mai aproape produsele de papetarie pe care le folosesti si de care ai nevoie pentru ideile tale, indiferent de locul in care te gasesti: la birou, acasa, la scoala, la gradinita, la atelierul de creatie.

Exista anumite produse de birotica si papetarie care nu trebuie sa lipseasca de pe niciun birou pentru ca eficientizeaza toate procesele.

Vrei un capsator bun, dar nu stii ce sa alegi din multitudinea de oferte?
Poate e prima data cand iti pui problema sa cumperi un capsator sau poate ai mai detinut unul pana in prezent. Indiferent care e situatia,  ai mai multe variante in legatura cu ce model de capsator e indicat sa alegi. Iar noi iti punem la dispozitie cele mai moderne variante la distanta de un simplu click.

Iata cateva exemple de capsatoare care sa te ajute in alegerea ta: normal, electric, tip cleste, mini capsator sau cu capsare plata intr-o varietate de culori si modele.

In alegerea capsatorului potrivit este foarte important sa stiti cam cate coli urmeaza sa capsati in mod obisnuit si care este frecventa cu care veti utiliza capsatorul. Puteti opta pentru unele care au capacitatea de capsare intre 10-20 coli, 25-50 coli sau peste 50 coli.

Tabla pentru scriere - ce ar trebui sa aleg?
Tabla de scris este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din nici o sala de sedinta. Indiferent ca aveti nevoie de table magnetice cu rama de aluminiu simple sau cu doua suprafete, table magnetice pentru markere dar si pentru creta sau tabla magnetica pentru proiectie, Zenon va pune la dispozitie o gama completa de table magnetice.

Optati pentru cea care raspunde cel mai bine necesitatilor dumneavoastra. Puteti alege din cele peste 90 de modele disponibile in stoc, cu garantie de minim 2 ani. Zenon are disponibile toate dimensiunile de table magnetice existente: 60 x 45 cm, 60 x 90 cm, 120 x 90 cm, 100 x 150 cm, 120 x 150 cm, 150 x 150 cm, 120 x 180 cm, 100 x 180 cm, 100 x 200 cm, 150 x 200 cm, 150 x 240 cm, 180 x 240 cm.

Profita acum de cele mai bune preturi de la Zenon, comanda online, telefonic sau pe email si iti livram produsele de care ai nevoie in maxim 24-48 de ore.  
Spor la cumparaturi...online!

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.